· · Коментари: 0

Представљамо ХУАWЕИ нова 9 Паметни телефон налик вама – динамичан, стилизован и независан

Током догађаја који је данас одржан у Бечу 21. ХУАWЕИ је представио дуго очекивани паметни телефон – Хуаwеи нова 9.

1634891074_Predstavljanje-Huawei-Nova-9-u-Becu.jpg
Фото: Хуаwеи

Београд, 21. октобар 2021. године - Иновације су темељ серије Хуаwеи нова, а од лансирања 2016. године, породица паметних телефона константно садржи карактеристике најбоље технологије коју Хуаwеи  нуди. У последњих пет година серија Хуаwеи нова се непрестано унапређивала, а као резултат тих иновација на сцену је ступио најновији члан нова породице – Хуаwеи нова 9, паметни телефон са камерама врхунске технологије попут РYYБ низа филтера у боји (ЦФА) и XД Фусион Енгине чиме је пружено изврсно искуство у фотографисању.

Овај уређај одликују и 120Хз Оригинал-Цолоур екран заобљених ивица који брзо реагује, моћан процесор, изврсно трајање батерије и подршка за брзо пуњење са 66W ХУАWЕИ СуперЦхарге пуњачем. Обједињене, све ове напредне функције чине га савршеним паметним телефоном за модерне потрошаче са ужурбаним начином живота.

То је паметни телефон попут вас - динамичан, стилизован и независан.

Фото: Хуаwеи

Забележите сваки тренутак, чак и ноћу

Што се тиче модерног начина живота, Хуаwеи је створио паметни телефон на који се можете ослонити у било које доба дана и ноћи. Нови паметни телефон опремљен је системом Ултра Висион камера који укључује задњу РYYБ Ултра Висион камеру од 50 МП са сензором од 1 / 1,56 инча који осигурава високу осетљивост на светло за снимање висококвалитетних фотографија; камеру широког угла резолуције 8 МП, камеру са сензором дубине поља од 2МП, макро камеру од 2МП која фотографисе на 4 цм удаљености и предњу камеру од 32 МП са великим 1 / 2,8-инчним сензором.

Сада можете снимити фотографије високе резолуције у било које време, без обзира на доба дана. Поред ових предности, Хуаwеи је створио и јединствени алгоритам Супер Нигхт Селфие и Нигхт Портраит Моде који смањују дигитални шум на фотографијама и реконструишу позадину.

Тако ћете добити савршену камеру за ноћно фотографисање. Било да су у питању ноћни пејзажни снимци или ноћни портрети, фотографије су светле, али не преекспониране и укључују детаље скривене у тамнијим деловима слике. Хуаwеи нова 9 такође подржава Фулл-Патх П3 Цолоур Манагемент, који контролише приказ боја у свему, од кодирања датотека и екрана, како бисте могли да забележите, као фотографију или видео запис, управо оно што видите.

ХУАWЕИ нова 9 показује се једнако добро при снимању видео записа ноћу као и при снимању фотографија. Са функцијама Еxтреме Нигхт Схоот и Нигхт Селфие Видео, можете снимати у мраку с предњом и задњом камером у 4К резолуцији. Осим тога, захваљујући АИС технологији стабилизације видеа на предњој и задњој камери не морате бринути о дрхтавим рукама. Хуаwеи нова 9 задња камера такође подржава снимање Слоw-мотион видео записа и Тиме-лапсе видео записа, пружајући забавне и занимљиве опције за оне који стварају своје видео записе.

Паметни телефон који одговара вашем стилу

Уређаји које стално имамо уз себе и сами постају додаци који изражавају нас саме - наш стил, укус и личност. Хуаwеи нова са својим ултра танким, ултра лаганим дизајном, у две различите  боје - звездано плавом и црном - стилски је аксесоар који ће вам помоћи да изразите свој стил. Предња као и задња страна уређаја су благо заобљене, што га чини тањим и пријатнијим за руковање. Са дебљином од само 7,77 мм и тежином од приближно 175 г, Хуаwеи нова 9 је танак и практичан.

Нема више промене планова због слабе батерије

Циљ Хуаwеи нова 9 уређаја јесте осигурати да ће батерија пратити ваш темпо живота. Независни сте и батерија паметног телефона вас више неће спутавати. ХУАWЕИ нова 9 има 4300мАх батерију високог капацитета којој је потребно 38 минута да у потпуности напуни батерију.

Не морате више бринути о празној батерији!

Нове инспирације за забаву

6,57-инчни Хуаwеи нова 9 има екран који може приказати до 1,07 милијарди боја, подржава до 120 Хз освежавање екрана, брзину додира од 300 Хз и распон боја П3 за стварање фотографија испуњених детаљима. Хуаwеи нова 9 пружа осећај брзог, глатког и моћног телефона, уз изврсно искуство корисника, у свакодневним радњима, тако и током забаве, захваљујући мобилном процесору Снапдрагон 778Г 4Г, допуњеној напредним Хуаwеи решењем за хлађење и технологијом вештачке интелигенције.

Фото: Хуаwеи

Откријте могућности Хуаwеи нова 9 данас

Свој Хуаwеи нова 9 телефон можете набавити већ данас. Нови члан Хуаwеи породице паметних телефона доступан је у оквиру јединствене пре-ордер понуде током које ћете уз квалитетну камеру, изузетне перформансе и примамљујући дизајн Хуаwеи нова 9, добити још један популаран уређај Хуаwеи екосистема. Реч је о Хуаwеи ФрееБудс 4 слушалицама које одликује квалитетна репродукција звука високе резолуције, али и технологија адаптивног активног поништавања шума, уз коју ћете уклонити буку околине и фокусирати се на омиљену музику.

Ови уређаји могу бити ваши по цени од 61 999 РСД. Пре-ордер понуда трајаће до 7. новембра. За више детаља посетите Хуаwеи онлине продавницу.

Фото: Хуаwеи

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.