Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕХНО САВЕТИ

Ево како да ЗАТАМНИТЕ екран на Gmail апликацији

Следите корак по корак наша објашњења уколико поседујете iPhone мобили телефон

Gmail-dark-mode.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Тамни начин рада Google апликација постао је апсолутни тренд, који је због прегледности и природнијег осветљења у затвореном простору постигао велику популарност.

Прочитајте још: Сачувајте своје време: Како да на најлакши начин пронађете жељену фотографију на Гуглу?

Доносимо вам корак по корак смернице и упуства како да исталирате овај начин рада на ваш телефон.

Једини услов - морате имати инсталиран iOS 13 или новији оперативни систем

Прочитајте још: Стручњаци су утврдили нешто ШОКАНТНО код видео позива, СИГУРНО ћете се сложити са њима

Уколико поседујете iPhone телефон, морате имати инсталиран iOS 13 или новији оперативни систем. Уколико имате оперативни систем ове генерације, можете променити изглед апликације Gmail тако што ћете активирати тамни начин рада. 

iOS оперативни систем

Прочитајте још: Пет ТРИКОВА који чувају батерију на вашим лаптоповима

  • Отворите апликацију Settings, па пдаберите картицу Display & Brightness
  • На идућој страници биће понућено више опција. Одаберите или Dark при врху картице или укључите опцију уз Automatic. 
  • Ако одаберете Automatic Gmail ће се по дану приказивати у светлом, а по ноћу у тамном издању.

Ако се тамни начин рада није активирао, покушајте да пронађете ову опцију у  изборник Themes и у њему решите проблем. Опција за одабир тамног начина рада налази се на самом врху отворене картице, коју једноставно активирате.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas