Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОРОДИЧНЕ ВЕЗЕ

Да ли сте знали које је право ПРЕЗИМЕ Николаса Кејџа? Променио га је како би побегао од СЛАВНОГ ПОРЕКЛА! (ФОТО)

Николас Кејџ је већ као тинејџер желео да се пробија сам кроз свет глуме.

1630923204_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Jутјуб/ Inflatable Conan
Oglas

Николас Кејџ је један од најпопуларнијих глумаца на свету, од кад се појавио у свету филма 1981. године, али да ли сте знали које је његово право презиме?

Прочитајте још: ДА ЛИ ГА ПРЕПОЗНАЈЕТЕ? Већина га зна као врхунског глумца, али 70-их се није одвајао од гитаре! (ФОТО)

У сенци познатог ујака

Николас Кејџ рођен је као Николас Копола, син Аугуста Кополе и Џои Вогелсанг, 1964. Кејџов отац Аугуст био је старији брат Френсиса Форда Кополе, славног редатеља The Godfather (1972), The Conversation  (1974) и  Apocalypse Now ( 1979). Тако је Кејџ одрастао као нећак холивудског титана.

То би могло изгледати као идеална ситуација за Кејџа, који је почео да глуми као тинејџер у школи на Беверли Хилсу. Са 15 година преселио се у Сан Франциско (земља Франсиса Кополе) и похађао наставу у Америчком позоришту на конзерваторијуму. Кејџ је почео са аудицијом за сценске и телевизијске улоге.

Међутим, брзо је схватио да његове породичне везе представљају сметњу. „Кастинг агенти провели би читаву аудицију распитујући се о мом ујаку Френсису“, рекао је једном за новине. Укратко, агенти за кастинг нису мислили да је Кејџу потребан предах од славног ујака - имао је боље везе од било кога.

Тако је Кејџ одлучио да промени своје презиме почетком 80 -их. До тренутка када је добио своју улогу у Valley Girl (1983), већ је почео да користи своје уметничко име. Међутим, остао је потписан на два ранија филма као Николас Копола.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas