· · Komentari: 0

PEVAČICA dobija nastavak: Miloš Timotijević otkrio kako će se likovi Ivane i Vlade vratiti u seriju

Glumac otkrio detalje nastavka serije

1662974263_pevacica.jpg
Foto: Youtube printscreen

Milica Pavlović i MIloš Timotijević, ponovo će se naći u glavnoj ulozi u nastavku serije ""Pevačica", a popularni glumac otkrio i detalje iz druge sezone, zbog činjenice da su likovi Ivane i Vlade ubijeni u prvom delu ovog serijala.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta ima ČETVORO dece: NJen MILJENIK je tiha i efikasna figura, koja rešava probleme iz SENKE

– Snimanje bi trebalo uskoro da počne, i to je sve što mogu da kažem. Znam da će biti druge sezone, i da sam u njoj, ali ne znam šta su smislili Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić. To je uzbudljiv projekat, pa jedva čekam i to da pročitam – rekao je Miloš Timotijević za TV Novosti, a potom otkrio da ni njemu nije jasno kako će se Ivana i Vlada vratati u seriju, s obzirom da su ubijeni u prvoj sezoni:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pevačica (@serijapevacica)

– Možda bude neka prethodna priča… To je serija o natprirodnom, pa ko zna šta sve može da se sedi. Možda je to prva prilika da odigram duha ili zombija. Šalim se. Već krajem prve sezone ozbiljno se otvorila priča o crnoj magiji, a u tom žanru je sve moguće, rekao je Miloš i otkrio da li mu je bilo intrigantno da igra u ovakvom žanru:

Pročitajte još: Reagovalo obezbeđenje: Tanja Savić izbacila dečka sa nastupa zbog OVOG poteza (VIDEO)

– Moj lik jeste bio pod uticajem magije, ali magija se prosto ne igra. Možda možete da predstavite neke reakcije, ali magiju ne možete da odigrate osim ako se njom ne bavite… Inače, volim ulogu Vlade Vidaka. On je tragično-romantičan lik i ta rola mi je bila inspirativna za igru. Lako sam pristao kada sam prvi put pročitao scenario i bilo mi je zanimljivo što meni neko nudi takvo nešto. Kada sam počeo da čitam, pitao sam se kako su me mimoišle sve uloge policajca koje postoje u seriji – našalio se Miloš Timotijević.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.