Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕРИЈА

ПОРОДИЧНА СЕРИЈА КОЈА ПОЧИЊЕ – РАЗВОДОМ! „Неке боље људе“ гледаћете од вечерас сваког петка у 21 час, а ево шта су главни глумци открили о ликовима!

Не пропустите ново остварење Слободана Шуљагића на ТВ Пинк!

1635420705_Neki-bolji-ljudi--6-.jpg
Фото: Промо/Пинк
Oglas

Топла породична серија „Неки бољи људи“, прича о борбама са којима се свакодневно суочава свака просечна породица у Србији, почиње са емитовањем вечерас у 21 час, а гледаоци ће у авантурама породице Урошевић-Граовац уживати сваког петка у овом термину. У главним улогама су Милена Васић, Милован Филиповић, Небојша Љубишић, Гордана Ђурђевић, Жарко Степанов и многи други, док режију потписује мајстор ситкома, Слободан Шуљагић.

Фото: Промо/Пинк

Три генерације под једним кровом, у комшијским становима, представљају идеалан терен за сукобе генерација и система вредности, али и фини хумор, по ком је Слободан Шуљагић препознатљив, а који ће бити доминантан и у серији „Неки бољи људи“. Глумачку екипу предводе Милена Васић и Милован Филиповић, који играју брачни пар Марију и Драгана, а прича ове серије почиње – разводом. Дипломирани биолог, песник у души, последњих 10 година незапослен, односно запослен у сопственој кући као домаћица – тако је Драган описан у сценарију, а Милован каже да је његов лик све, само не стереотип.

Фото: Промо/Пинк

- У Драгану добијамо једног не баш тако просечног Србина, који је као и сви остали у неким проблемима, али временом научи са тиме да се бори. Његова борба обилује љубављу према породици и пријатељима, али околности доста раде против њега – рекао је Милован.

Са друге стране, његова жена Марија запослена је у маркетиншкој агенцији и доминантна је у послу, али и браку. Тако самостална и успешна, Марија одлучује да се разведе од Драгана који је задовољан статусом домаћице у кући, а Милена Васић открила нам је шта јој је највећа недоумица у вези са Маријиним ликом. 

Фото: Промо/Пинк

-  Имала сам изјаву на сету: уопште ми није јасно зашто је Марија оставила овог човека. Он гаји биљке, кува ручак, стално је са децом у кући, и уопште ми није јасно шта је она желела од живота и зашто је била незадовољна таквим мушкарцем – признала је Млена.

Додатне турбуленције у живот породице Урошевић уносе Маријини родитељи, Ђуро и Јока, када им постану прве комшије, а ту је и њихово троје деце, припадници генерације З, са којима не могу да пронађу заједнички језик. 

Поред главне поставе коју чине Милена, Милован, Небојша Љубишић, Гордана Ђурђевић, Никола Станковић, Јована Миловановић и Урош Дробац, кроз 66 епизода ће проћи више од 100 глумаца који ће допринети динамици ове серије. 

Како ће се наши јунаци носити са животним проблемима и да ли ће после свега постати неки бољи људи, сазнаћете од вечерас у 21 час, када на ТВ Пинк почиње емитовање серије „Неки бољи људи“.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas