Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ако вам се нешто не даје, не даје вам се за ваше добро": Небојша Дугалић испричао ВЕОМА значајну животну лекцију

Из глумчевих речи се много тога може научити

1666701921_to_su_bili_dani_31102019_0006.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумац Небојша Дугалић је познат по својим феноменалним улогама којима је освојио срца публике. Он је неко ко има веома богато животно искуство, па се тако из његових речи може извући много поучних ствари. 

Он је недавно у емисији "Откривења" причао о томе како не треба да будете несрећни уколико не добијете оно што желите. То се дешава јер у том тренутку то није нешто што вам је потребно.

"Кад год неке ствари нисам добио до Бога онда када сам их желео, често много после тога сам схватио зашто ми Бог то није тада допустио, и колико је било добро што неке ствари нисам добио тад када сам желео. Само имајте поверења да ако вам се нешто не даје, не даје вам се за ваше добро, јер нешто вам онда на том путу не треба. Онда треба то да пустите од себе, да тражите и видите негде неку другу стазицу, и наћићете сигурно. Некад вам Бог да после много година, некада вам да одмах, некада вам поклони и да сте нисте надали. Та динамика Божијег даривања је врло необјашњиво. Али на вама је да се отворите, да кажете ја хоћу да ослушкујем Божији позив, глас, шта би Бог од мене сад волео. И сигурно ће вам се дати", рекао је глумац у емисији "Отркивења".

Прочитајте још: "Није то баш тако тачно": Саша Поповић демантовао Неду Украден која је објавила ДЕТАЉЕ њихове везе

Ова животна лекција вам може помоћи да пребродите тешке животне периоде и да из њих изађете као победници.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas