Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Болна и потресна исповест ћерке Мериме Његомир: "Поздравила се као да је знала, звала ме на телефон и после сат времена пала у кому"

Прошло је седам месеци од смрти легендарне певачице

1655626340_merima.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Љубица Његомир, ћерка покојне певачице Мериме Његомир, открила је како се осећа седам месеци након губитка мајке, те да ће се ускоро одржати хуманитарни концерт у њену част.

Прочитајте још: Секу Алексић сви знате, а ево како изгледа њена старија сестра која је такође јавна личност (ФОТО)

- Мама Мерима је увек помагала младим талентима, улагала је у њих и оставила завет чувања традиционалне музике. Због тога смо основали фондацију, да се њено дело настави. Први концерт Видовданска руковет биће одржан 27. јуна у 20 часова, а новац од продатих улазница иде у фонд - рекла је она и признала како се осећа.

- Како који дан. Временом није лакше, теже је. Постајете свесни да се то десило. Једино научите да је то сурова реалност, учите да живите с том рупом. Није празнина, него рупа, физички боли. Ћутим тада. Разне фазе пролазе, туга, неверовање, игнорисање - испричала је Љубица.

- Као да не познајем ту особу која је умрла. Сад сам у некој фази негирања. Нисам могла да замислим степен те грозоте. Она би на моје плакање рекла: "Немој да се глупираш, Љубице, добро сам'" - рекала је Меримина ћерка и открила како је изгледао њихов последњи разговор.

- Не знам ни како су изгледали ти дани, ни да је био последњи сусрет. Од септембра до новембра смо у лавиринту. Од ујутру до увече се мењало. Нисмо веровали да ће умрети. Мислили смо - само да се извуче. Само ођедном оде жена... - каже она и додаје:

- Она је мене звала и после сат времена пала у кому. Поздравила се као да је знала. Да сам бар ја знала. Колико пута сам се за глупост наљутила на њу. Сад размишљам, јавила бих јој се, макар да ми одржи предавање.

Испричала је и да дуго није могла да слуша мамин глас, а једна гласовна порука ју је сломила.

- Нисам могла да слушам њене песме два месеца. Пре неколико дана сам их слушала. Али не могу да слушам како прича у емисијама. Имам гласовне поруке, нема шансе... Једну сам чула и било ми је тешко - рекла је Љубица за Курир.

Пријатељи су јој рекли да бол не пролази, али она и даље осећа да је Мерима ту за њу.

- Кад имате јаке мајке - шта год да ми се дешава, ја њу позовем. Осећам се сигурно, осећам мир. Сестре, брат и ја пролазимо сличне ситуације. Изгубили смо оца, сад и њу. Моја деца су била јако везана за баку и она за њих. Њима се срушио свет. Поготово зато што су били заједно за њен рођендан, а после десет дана је отишла - истакла је она и додала да ли се чује са некиме од мајчиних колега.

Прочитајте још: Потпуно је променила живот: Била је велика звезда 90-их, повукла се са естраде, а данас негује старије и чисти станове

- Чујемо се с колегама, кума Ана Бекута стално зове, била је уз нас у најтежим тренуцима. Несебично се дала за нас. Ту су и Јасна Кочијашевић, Славко Бањац, Роквићи - закључила је Љубица Његомир.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas