Oglas
· · Komentari: 0

Potpuno je promenila život: Bila je velika zvezda 90-ih, povukla se sa estrade, a danas neguje starije i čisti stanove

Radi po nekoliko poslova

1655624239_anica-2.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Anica Milenković, bila je jedna od omiljenih pevačica devedesetih godina. Njen hit "Na lančiću ime tvoje" i dana danas nije zaboravljen, a pre 15 godina, dok je bila na turneji u Americi, odlučila je da tamo i ostane. 

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Danas je jedna od najlepših pevačica, a ćerka je naše najveće FOLK zvezde (FOTO)

Živi na Floridi sa dvoje dece, Filipom i Barbarom, a pored pevanja, radi još nekoliko poslova, izmeđuostalog brine o starijim licima i radi kao spremačica u jednoj banci.

- Pominjali su me, ali ne onako kako sam ja htela i kako sam očekivala. Ako me već pominju, neka me pominju za dobre stvari koje sam uradila, a ne radi njihovog marketinga. Da sam htela nešto da sakrijem ili da se stidim nečega, ja ne bih pričala o tome. Ne stidim se svog posla koji radim van pevanja, mada svi mi kažu da je dobro dok me pominju - rekla je pevačica prilikom uključenja u emisiju "Grand magazin" i dodala:

- Pevam i dalje Bogu hvala, što se tiče nastupa uglavnom radim veselja, svadbe i krštenja. Tako sam počela, to i dan danas volim da radim, tako da meni posla ne manjka i veoma sam srećna zbog toga - kaže i tvrdi da se na život u Americi potpuno navikla:

- Adaptirala sam se, ovde su mi deca i život ovde izgleda kao i svuda, gde god čovek da živi mora da radi, jedino što sam ja na Floridi i nema zime i snega, to baš volim - zaključila je Anica.

BONUS VIDEO:
 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas