Oglas
· · Komentari: 0

Bolna i potresna ispovest ćerke Merime Njegomir: "Pozdravila se kao da je znala, zvala me na telefon i posle sat vremena pala u komu"

Prošlo je sedam meseci od smrti legendarne pevačice

1655626340_merima.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Ljubica Njegomir, ćerka pokojne pevačice Merime Njegomir, otkrila je kako se oseća sedam meseci nakon gubitka majke, te da će se uskoro održati humanitarni koncert u njenu čast.

Pročitajte još: Seku Aleksić svi znate, a evo kako izgleda njena starija sestra koja je takođe javna ličnost (FOTO)

- Mama Merima je uvek pomagala mladim talentima, ulagala je u njih i ostavila zavet čuvanja tradicionalne muzike. Zbog toga smo osnovali fondaciju, da se njeno delo nastavi. Prvi koncert Vidovdanska rukovet biće održan 27. juna u 20 časova, a novac od prodatih ulaznica ide u fond - rekla je ona i priznala kako se oseća.

- Kako koji dan. Vremenom nije lakše, teže je. Postajete svesni da se to desilo. Jedino naučite da je to surova realnost, učite da živite s tom rupom. Nije praznina, nego rupa, fizički boli. Ćutim tada. Razne faze prolaze, tuga, neverovanje, ignorisanje - ispričala je Ljubica.

- Kao da ne poznajem tu osobu koja je umrla. Sad sam u nekoj fazi negiranja. Nisam mogla da zamislim stepen te grozote. Ona bi na moje plakanje rekla: "Nemoj da se glupiraš, Ljubice, dobro sam'" - rekala je Merimina ćerka i otkrila kako je izgledao njihov poslednji razgovor.

- Ne znam ni kako su izgledali ti dani, ni da je bio poslednji susret. Od septembra do novembra smo u lavirintu. Od ujutru do uveče se menjalo. Nismo verovali da će umreti. Mislili smo - samo da se izvuče. Samo odjednom ode žena... - kaže ona i dodaje:

- Ona je mene zvala i posle sat vremena pala u komu. Pozdravila se kao da je znala. Da sam bar ja znala. Koliko puta sam se za glupost naljutila na nju. Sad razmišljam, javila bih joj se, makar da mi održi predavanje.

Ispričala je i da dugo nije mogla da sluša mamin glas, a jedna glasovna poruka ju je slomila.

- Nisam mogla da slušam njene pesme dva meseca. Pre nekoliko dana sam ih slušala. Ali ne mogu da slušam kako priča u emisijama. Imam glasovne poruke, nema šanse... Jednu sam čula i bilo mi je teško - rekla je Ljubica za Kurir.

Prijatelji su joj rekli da bol ne prolazi, ali ona i dalje oseća da je Merima tu za nju.

- Kad imate jake majke - šta god da mi se dešava, ja nju pozovem. Osećam se sigurno, osećam mir. Sestre, brat i ja prolazimo slične situacije. Izgubili smo oca, sad i nju. Moja deca su bila jako vezana za baku i ona za njih. Njima se srušio svet. Pogotovo zato što su bili zajedno za njen rođendan, a posle deset dana je otišla - istakla je ona i dodala da li se čuje sa nekime od majčinih kolega.

Pročitajte još: Potpuno je promenila život: Bila je velika zvezda 90-ih, povukla se sa estrade, a danas neguje starije i čisti stanove

- Čujemo se s kolegama, kuma Ana Bekuta stalno zove, bila je uz nas u najtežim trenucima. Nesebično se dala za nas. Tu su i Jasna Kočijašević, Slavko Banjac, Rokvići - zaključila je Ljubica Njegomir.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas