· · Коментари: 0

Болна исповест учеснице ЗВЕЗДЕ ГРАНДА након губитка бебе: "Срце је престало да јој куца"

Бивша учесница Звезда Гранда, доживела је велику бол, након што је изгубила бебу

1661587823_biljana-sulimanovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Биљана Сулимановић, услед компликација у трудноћи, доживела је највећу бол коју жена може да остети. Млада певачица изгубила је бебу због компликација.

Прочитајте још: Жени се ЂОРЂЕ ЂОКОВИЋ: Нолетов најмлађи брат запросио девојку (ФОТО)

- Тачно је, моја трудноћа се доста закомпликовала и све се некако одиграло ођедном. Отишла сам на контролу и лекари су ми рекли да беби не куца срце и да морамо да пратимо шта се дешава. Лекари су давали све од себе, мада су јој шансе да преживи биле свега 5 посто и на крају смо је једноставно изгубили. Упутили су нас у ГАК, где сам обавила још два додатна прегледа и утврдили су да је то то, да за седам дана морам на абортус. Беба се није довољно развила, срце је престало да јој куца - потврдила је сломљено Биљана и додала да је осим великог губитка, тешко поднела и то што мора на киретажу.

- Тешко нам је свима, али Господ је тако хтео. Не спавам данима, баш је тешко - додала је. Ипак, сламку спаса данас проналази у својој породици и крај супруга који јој је велика подршка.

- Да је лако да се заборави није, али трудим се да заједно са мојом породицом превазиђемо ово што нас је снашло. Моји родитељи, муж, сестра и браћа дају ми највећу снагу - истиче певачица која и даље не може да се помири са великим губитком.

- Била сам код мојих све док се нисам опоравила, а сад одмарам у стану са мужем - каже Биљана која се неизмерно радовала принови.

За сад на испуњење жеље да постане мајка мораће да сачека, јер тренутно није препоручљиво да остане у другом стању.

Прочитајте још: Она је најстарији активни модел на СВЕТУ: Ушла је у ДЕСЕТУ деценију живота, а и даље изгледа невероватно (ФОТО)

- Лекари кажу да могу после три месеца, али да је најбоље да направимо паузу од годину дана. Али о том - по том, желим да све ово прво прође, да дођем себи, па ћемо видети за даље - закључила је. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.