· · Komentari: 0

Bolna ispovest učesnice ZVEZDE GRANDA nakon gubitka bebe: "Srce je prestalo da joj kuca"

Bivša učesnica Zvezda Granda, doživela je veliku bol, nakon što je izgubila bebu

1661587823_biljana-sulimanovic.jpg
Foto: Youtube printscreen

Biljana Sulimanović, usled komplikacija u trudnoći, doživela je najveću bol koju žena može da osteti. Mlada pevačica izgubila je bebu zbog komplikacija.

Pročitajte još: Ženi se ĐORĐE ĐOKOVIĆ: Noletov najmlađi brat zaprosio devojku (FOTO)

- Tačno je, moja trudnoća se dosta zakomplikovala i sve se nekako odigralo odjednom. Otišla sam na kontrolu i lekari su mi rekli da bebi ne kuca srce i da moramo da pratimo šta se dešava. Lekari su davali sve od sebe, mada su joj šanse da preživi bile svega 5 posto i na kraju smo je jednostavno izgubili. Uputili su nas u GAK, gde sam obavila još dva dodatna pregleda i utvrdili su da je to to, da za sedam dana moram na abortus. Beba se nije dovoljno razvila, srce je prestalo da joj kuca - potvrdila je slomljeno Biljana i dodala da je osim velikog gubitka, teško podnela i to što mora na kiretažu.

- Teško nam je svima, ali Gospod je tako hteo. Ne spavam danima, baš je teško - dodala je. Ipak, slamku spasa danas pronalazi u svojoj porodici i kraj supruga koji joj je velika podrška.

- Da je lako da se zaboravi nije, ali trudim se da zajedno sa mojom porodicom prevaziđemo ovo što nas je snašlo. Moji roditelji, muž, sestra i braća daju mi najveću snagu - ističe pevačica koja i dalje ne može da se pomiri sa velikim gubitkom.

- Bila sam kod mojih sve dok se nisam oporavila, a sad odmaram u stanu sa mužem - kaže Biljana koja se neizmerno radovala prinovi.

Za sad na ispunjenje želje da postane majka moraće da sačeka, jer trenutno nije preporučljivo da ostane u drugom stanju.

Pročitajte još: Ona je najstariji aktivni model na SVETU: Ušla je u DESETU deceniju života, a i dalje izgleda neverovatno (FOTO)

- Lekari kažu da mogu posle tri meseca, ali da je najbolje da napravimo pauzu od godinu dana. Ali o tom - po tom, želim da sve ovo prvo prođe, da dođem sebi, pa ćemo videti za dalje - zaključila je. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.