· · Коментари: 0

Ћерка ГВИНЕТ ПАЛТРОУ није одгледала ниједан њен филм: Зашто је то тако?

Фановима глумице Гвинет Палтроу не представља проблем да наброје бар неколико рола које је одиграла на филму.

1624429774_7160d6468b482f2e19f000a2ae90bfd196ec1dc9.jpg
Фото: Епа

Схакеспеаре ин Лове, Севен, Схаллоw Хал, Ирон Ман, само су неки од тих наслова, али на наше изненађење њена деца Епл и Моузиз нису упозната са њима. Глумица је ово открила у првој епизоди програма Схоп Тодаy wитх Јилл Мартин.

Док за ћерку са сигурношћу може да каже да није одгледала ниједно њено остварење, за сина не може да тврди. Сумња да је он од 40 улога на великом екрану одабрао споменуту трилогију Ирон Ман и улогу Пепер Потс. Према њеним речима, Епл избегава ово да ради, јер би јој било необично да мајку гледа на филму, уместо крај себе у просторији.

Прочитајте још: Опра Винфри одбила да буде кума ћерки принца Харија и Меган Маркл: Разлог је невероватан

Након овога што сте прочитали, могли бисмо рећи – каква мајка, таква ћерка. Ни сама Гвинет не воли да себе види у кадру након завршетка снимања. Нимало необично, овој дами тешко пада да издвоји омиљену улогу, напротив, мрзи кад се нађе у таквој позицији. Ипак, посебно место у њеном срцу заузима остварење Тхе Роyал Тененбаумс, и то због оца продуцента, који је убрзо преминуо. Брус Палтроу посећивао је своју ћерку на сету, и због тога је рад учинио лепшим и лакшим. То су уједно и једине сцене чије приказивање јој буди драга сећања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.