· · Коментари: 0
ЕВРОВИЗИЈА

Евровизија 2022: Ево шта се дешавало испред АРЕНЕ у Торину током КОНСТРАКТИНОГ наступа (ВИДЕО)

Констракта се пласирала у финале Евровизије 2022. године која се одржава у Торину

1652444683_konstrakra-1.jpg
Фото: Атаимагес

Ана Ђурић, познатија као Констракта, својом необичном појавом, али и песмом, потпуно је засенила све. Њена кореографија опчинила је читаву Европу.

Прочитајте још: КОНСТРАКТА СКОЧИЛА НА КЛАДИОНИЦАМА: Након синоћњег полуфинала предвиђају јој још веће шансе за победу (ФОТО)

Током синоћњег наступа и извођења нумере "Ин Цорпоре Сано", представница Србије имала је пуну подршку публике у Арени, која је пратила кореографију и све време тапшала и навијала за Констракту.

Европа у трансу

Ипак, било је оних који нису успели да уђу у дворану, али су испред ње на великом видео биму пратили друго полуфинално вече песме за Евровизију 2022.

Када се на сцени појавила српска представница, настао је врисак, а потом и играње уз добро познату кореографију. Светски медији пишу, да је Констракта дефинитвно поставила нови култ, а својом невероватном кореографијом, ујединила читаву Европу.

 

@аннеловесеуровисион #еуровисион #есц #еуровисионсонгцонтест #еуровисион2022 #турин #торино #еуровисионсонгцонтест2022 #констракта #инцорпоресано #сербиа #србија #вирал #фyп #форyоупаге #форyоу #фy ♬ Оригиналтон - Анне Им

Након драме која је уследила током гласања, Ана Ђурић Констракта пласирала се као десета у финале престижног такмичења у Торину. Представницу Србије гледаћемо у суботу од 21х у самој завршници под редним бројем 24.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.