Oglas
· · Komentari: 0
EVROVIZIJA

Evrovizija 2022: Evo šta se dešavalo ispred ARENE u Torinu tokom KONSTRAKTINOG nastupa (VIDEO)

Konstrakta se plasirala u finale Evrovizije 2022. godine koja se održava u Torinu

1652444683_konstrakra-1.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, svojom neobičnom pojavom, ali i pesmom, potpuno je zasenila sve. Njena koreografija opčinila je čitavu Evropu.

Pročitajte još: KONSTRAKTA SKOČILA NA KLADIONICAMA: Nakon sinoćnjeg polufinala predviđaju joj još veće šanse za pobedu (FOTO)

Tokom sinoćnjeg nastupa i izvođenja numere "In Corpore Sano", predstavnica Srbije imala je punu podršku publike u Areni, koja je pratila koreografiju i sve vreme tapšala i navijala za Konstraktu.

Evropa u transu

Ipak, bilo je onih koji nisu uspeli da uđu u dvoranu, ali su ispred nje na velikom video bimu pratili drugo polufinalno veče pesme za Evroviziju 2022.

Kada se na sceni pojavila srpska predstavnica, nastao je vrisak, a potom i igranje uz dobro poznatu koreografiju. Svetski mediji pišu, da je Konstrakta definitvno postavila novi kult, a svojom neverovatnom koreografijom, ujedinila čitavu Evropu.

 

@anneloveseurovision #eurovision #esc #eurovisionsongcontest #eurovision2022 #turin #torino #eurovisionsongcontest2022 #konstrakta #incorporesano #serbia #srbija #viral #fyp #foryoupage #foryou #fy ♬ Originalton - Anne Im

Nakon drame koja je usledila tokom glasanja, Ana Đurić Konstrakta plasirala se kao deseta u finale prestižnog takmičenja u Torinu. Predstavnicu Srbije gledaćemo u subotu od 21h u samoj završnici pod rednim brojem 24.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas