Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СРПСКЕ ГЛУМИЦЕ

Глумица Даница РИСТОВСКИ синоћ се поздравила са Београдским драмским позориштем! Ево и зашто...

Славна глумица Даница Ристовски синоћ је испраћена у пензију са сцене Београдског драмског позоришта.

1624869217_bdp_breht_100220200036.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Велика српска глумица Даница Ристовски синоћ је званично одиграла последњу представу "Кад су цветале тикве" као запослена глумица у Београдском драмском позоришту (БДП), након чега је пред овацијама публике испраћена у пензију. 

Прочитајте још: Мима Караџић живи попут боема у седмој деценији: Ред вина, поезије и познатих глумаца! (ФОТО/ВИДЕО)

Глумица Даница Ристовски

Наиме, славна српска глумица ускоро пуни 66 година, чиме је испунила услове за пензионисање. У пензију је испраћена у пуној сали "Оливера и Раде Марковић" у БДП, пред пуном салом која је устала на ноге и уз гласне овације и аплаузе поздравила ову глумицу. И глумица Даница Ристовски уживала је у испраћају и одржала кратак емотивни говор у коме је поручила да душе глумаца никада не умиру.

Прочитајте још: "Молим те, ако није проблем, покажи ми своје секси ноге и прсте изблиза": Маријана Матеус залудела мушкарце новом фотографијом! (ФОТО)

Осим ње, у пензију је испраћен и глумац Срђан Дедић, који је такође имао улогу у овом позоришном комаду и то као супруг Данице Ристовски.

Овације за Даницу Ристовски и Срђана Дедића дошли су и са сцене и то од Милоша Биковића, Слободана Боде Нинковића, Вање Ненадић, Миодрага Радоњића, Марка Живића и бројних других славних глумаца, који имају улоге у представи "Кад су цветале тикве".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas