· · Коментари: 0

Гоца Тржан о ТЕШКОЈ БОРБИ за потомство: "Сваки пут у себи морам да нађем одговор и снагу да идем даље"

- Снагу црпим из љубави према животу. Окружујем се људима који ми се свиђају, добрим књигама и музиком.

1647504065_637920bb908ef025f67af5d12ead8747017b01be.jpg
Фото: Ата имагес

Гоца Тржан (48) каже да се тешко носи с тим што годинама не може да затрудни са супругом Рашом Новаковићем (34) Певачица је пре две недеље поново била на вантелесној оплодњи у Прагу и ових дана знаће да ли је успео пети покушај ВТО.

Гоца Тржан о борби за потомство

Гоца прича колико јој та неизвесност тешко пада и шта све ради да мало скрене мисли док не стигну резултати.

- Кад год ми јаве да вантелесна није успела и да нисам затруднела, упаднем у депресију. А онда се питам: "Зашто ово радим?" И сваки пут у себи морам да нађем одговор и снагу да идем даље. Јер вредеће ако успем! Снагу црпим из љубави према животу. Окружујем се људима који ми се свиђају, добрим књигама и музиком - каже певачица и додаје да вантелесна оплодња веома утиче и на њено тело и на мисли.

Прочитајте још: ЈЕЛОВНИК МИЛИЦЕ ПАВЛОВИЋ: За 12 дана смршала 10 килограма, а одрекла се ОВИХ намирница

- Борба за потомство звучи племенито, а заправо је реч о кулуку, тешкој муци и притиску. Нимало није лако истрпети хормонску терапију. Месец дана се осећам као да сам луда и имам биполарни поремећај, лоше сам воље... Надује ми се стомак јер задржавам воду. Ма мозак ми се надује! А онда после свега што прођем следи неизбежно питање: "Да ли вам је успела вантелесна оплодња?" Преко главе ми је да одговарам на таква питања, јер је то моја интима која је врло осетљива - искрена је Гоца.

Гоца из брака са Иваном Маринковићем има ћерку Лену (15), а сада јој је највећа жеља да добије дете и са Рашом.

- Желим бебу са човеком кога искрено волим, који је пажљив, паметан и у ког имам поверење... То није толико његова потреба колико је моја - прича поп звезда.

Прочитајте још: "Има ли нешто лоше у томе?": Слобода Мићаловић послала СНАЖНУ поруку која отвара бројна питања (ФОТО)

Гоца је желела и да усвоји дете

Гоца је после четири неуспешна покушаја вантелесне размишљала да усвоји дете, али и ту је наишла на препреке. Према нашем закону, жена од 48 година не може да усвоји тек рођену бебу, јер разлика између усвојитеља и усвојеника не сме да буде већа од 45 година.

- Процедура око усвајања деце је језива јер морају да се испуне разни захтеви, а има и одређених ограничења. Мораш две-три године да прикупљаш папире и млатиш се са глупостима. Причала сам са Сергејем Ћетковићем, који је усвојио ћерке и који ће покушати да уради нешто да се те процедуре убрзају. Пошто не можемо да усвојимо бебу, Раша и ја смо се договорили да изаберемо дете које ћемо финансијски помагати - открива Тржанова.

БОНУС ВИДЕО

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.