· · Коментари: 0
отворено

"Имао сам толико девојака, али ово нисам доживео": Саша Ковачевић искрено о новој девојци

Важи за једног од најзгоднијих мушкараца на јавној сцени, а овога пута признаје шта га је највише освојило код девојке Зоране

1647690762_sasa.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/сасхаковавевиц

Саша води рачуна о свом изгледу, па је годинама један од најпожељнијих мушкараца. Згодни певач је открио да је стриктан када су исхрана и вежбање у питању:

Водим се неким својим режимом већ 7 година. Јако сам стриктан и када је храна и када је вежбање у питању. Дешавало се више од пола године да коцкицу чоколаде не поједем, толико сам дисциплинован. То може да иде у крајност и у неку врсту болести, како моји воле да се нашале, али то је мој начин живота- открио је Саша у емисији "Међу нама".

Поред тога, он је врло успешан и када је певање у питању, његове песме имају милионске прегледе, а нови сингл "Лажу те љубави" побрао је све симпатије публике.

Прочитајте још: "СПАВАЛИ СМО НА СТРУЊАЧАМА, НИСМО ИМАЛИ ЗА УЖИНУ": Сека Алексић данас живи у луксузу, али не заборавља тешке дане

Његова дугогодишња девојка Зорана по лепоти и витком стасу нимало не заостаје за њим, али Саша је једном приликом рекао да је за њен случај задужена, највећим делом, мајка природа:

- И ја бих мислио да је дисциплинована да је не знам и благо њој таква је генетика.

Саша је искрено рекао по чему је Зорана посебна и шта га је највише освојило код ње:

- Она јако интензивно ради на томе када нешто треба да снимамо. Ја колико сам девојака до сада имао, никада нисам имао неку такву страну која заиста не оптерећује ни у једном смислу што се мог посла тиче. У овом послу си стално окружен лепшем полу и нормално је да то може сметати, али нашао сам некога ко то потпуно разуме. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.