Oglas
· · Komentari: 0
otvoreno

"Imao sam toliko devojaka, ali ovo nisam doživeo": Saša Kovačević iskreno o novoj devojci

Važi za jednog od najzgodnijih muškaraca na javnoj sceni, a ovoga puta priznaje šta ga je najviše osvojilo kod devojke Zorane

1647690762_sasa.png
Foto: Instagram/printskrin/sashakovavevic
Oglas

Saša vodi računa o svom izgledu, pa je godinama jedan od najpoželjnijih muškaraca. Zgodni pevač je otkrio da je striktan kada su ishrana i vežbanje u pitanju:

Vodim se nekim svojim režimom već 7 godina. Jako sam striktan i kada je hrana i kada je vežbanje u pitanju. Dešavalo se više od pola godine da kockicu čokolade ne pojedem, toliko sam disciplinovan. To može da ide u krajnost i u neku vrstu bolesti, kako moji vole da se našale, ali to je moj način života- otkrio je Saša u emisiji "Među nama".

Pored toga, on je vrlo uspešan i kada je pevanje u pitanju, njegove pesme imaju milionske preglede, a novi singl "Lažu te ljubavi" pobrao je sve simpatije publike.

Pročitajte još: "SPAVALI SMO NA STRUNJAČAMA, NISMO IMALI ZA UŽINU": Seka Aleksić danas živi u luksuzu, ali ne zaboravlja teške dane

NJegova dugogodišnja devojka Zorana po lepoti i vitkom stasu nimalo ne zaostaje za njim, ali Saša je jednom prilikom rekao da je za njen slučaj zadužena, najvećim delom, majka priroda:

- I ja bih mislio da je disciplinovana da je ne znam i blago njoj takva je genetika.

Saša je iskreno rekao po čemu je Zorana posebna i šta ga je najviše osvojilo kod nje:

- Ona jako intenzivno radi na tome kada nešto treba da snimamo. Ja koliko sam devojaka do sada imao, nikada nisam imao neku takvu stranu koja zaista ne opterećuje ni u jednom smislu što se mog posla tiče. U ovom poslu si stalno okružen lepšem polu i normalno je da to može smetati, ali našao sam nekoga ko to potpuno razume. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas