Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Исповест холивудске глумице која леди крв у жилама: Десет година била у вези са оцем, а онда је уследио шок

Исповест која је потресла свет

1651656415_jutjub.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Лауру Мекензи Филипс, још као дете глумила је у Дизнијевим филмовима, а публици је постала позната улогама у филмовима "Америцан Граффити" и "Оне Даy ат а Тиме".

Прочитајте још: Бојана Ристивојевић открила непознат детаљ из живота: "Растала сам се са оцем ћерке још током трудноће"

Ћерка је "папа Џона", који је био члан једног од најпопуларнијих бендова тада "Мамас анд Папас". Иако је њен отац био јако фин човек у јавности, у приватном животу био је далеко од тога. Лаура је гостујући у емисји код Опре Винфри, открила застрашујуће детаље из живота са оцем, када је отикрила да је 10 година била у инцест вези са њим. 

Пре исповести, осам година раније, отац јој је преминуо, а исповест Мекензијеве, највише је потресла њене полусестре, Филипсову супругу. Лаура јако жали што јој је требало толико дуго да открије истину, али и на овакав начин.

– Једном када је наша тајна изашла на видело, све је измакло контроли. Али једино што бих заправо променила јесте начин на који је моја породица за све сазнала. Требало је боље да их припремим за то да ћу све јавно да објавим – рекла је америчка глумица и певачица.

У својој биографији, она је описала живот са оцем, као и да јој је као 114-годишњој девојчици дао да проба кокаин. Заједно су се дрогирали, а у вези су били од њене 19 године.

Прочитајте још: Мандину легендарну улогу из филма "ЛЕПА СЕЛА, ЛЕПО ГОРЕ" требао је да игра ОВАЈ глумац (ФОТО)

Односе су прекинули након што је сазнала да је у другом стању, а није била сигурна ко је отац детета. Тада јој је платио абортус. Дуго се борила са зависности од наркотика, а била је и ухапшена када је покушала да шверцује хероин.  Иза себе има три брака. У првом је донила сина Шејна, који се такође бави музиком.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas