Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
репер

Кање Вест шокирао појавом на сцени: Славни репер се коначно појавио у јавности (ФОТО)

Кање Вест пре овога решио је да се на неко време повуче из јавног живота

1656342459_ed0c1a824108b85ec9fdc24d4df985a691dea96f.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Кање Вест, ретко се појављује у јавности, али је овог викенда направио изузетак. Појавио се на сцени БЕТ награда 2022 и запањио публику изненађујуц́им изгледом.

Репер (45) је изашао на сцену да би Шону Комбсу познатијем као Диди уручио награду за животно дело.

Публика није могла да не примети изглед репера који се у потпуности прекрио. Имао је качкет, маску на лицу и наочаре, тако да нико није могао да га препозна.

Прочитајте још: Познати холивудски глумац открива зашто се није оженио: Леодардо Ди Каприо је освојио многа срца, али никада није стао на "луди камен"

- Идем код њега за савет и данас. Он ми је био инспирација за толико избора, мојих животних избора. Избора моје жене, Хвала за то. Направио сам малу паузу. Само желим да нисам присутан на годину дана. Желим да будем ван мреже, али Паф је био упоран - рекао је Кање који је због пријатеља изашао у јавност, преноси Пеопле.

То је било прво Вестово појављивање на додели награда од када му је додела Греми награда забранила наступ на церемонији у априлу, упркос пет номинација, због "понашања на мрежама", гласило је тада.

У међувремену Кање се разео од Ким Кардашијан, али је пар изгледа поново у добрим односима.  На Дан очева прошле недеље, њих двоје су вечерали са четворо деце: Псалм (3), Чикаго (4), Саинт (6) и Норт (9).

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas