Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кендал Џенер објашњава због чега се плаши да постане мајка: "Била сам стварно лоше у последње време"

Кендал Џенер је тетка бројној деци породице Кардашијан, али још увек нема своје дете

1698321473_profimedia-0811291939.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Кендал Џенер годинама је једна од најпознатијих манекенки на свету. Максимално се посветила професионалном животу, па је не можемо често чути како говори о потенцијалним партнерима или чак упловљавању у брачне воде.

У својој породици је позната као "кул тетка" и труди се да кад год има времена буде са децом сестара и браће.

Кендал је сада отркила да се плаши да постане мајка. Упркос томе што је окружена децом, Кендал оклевала да заснује сопствену породицу. Говорец́и са Скотом Дисиком, бившим супругом Кортни кардашијан, о свом псу Пироу испричала је да је забринута да је заправо изазвала психичку патњу свог љубимца својом борбом против анксиозности.

- Ја имам анксиозност и мислим да он има анксиозност. Можда сам ја проблем, можда он осец́а моју анксиозност. Била сам стварно лоше у последње време. То је један од разлога зашто се заправо плашим да имам децу -  искрена је била Кендал, преноси Мирор.

- Најстрашније за мене је да ли ц́у се само погоршавати током живота? Зато што се сада осец́ам као да је горе него икада - признала је.

Манекенка је у прошлости била отворена о својим проблемима са менталним здрављем, а током исповести у новој епизоди Кардашијанових, присетила се да је своје прво искуство са анксиозношц́у имала када је имала само осам година.

- Мислила сам да нешто физички није у реду са мном. Мислим да сам имала отприлике осам година, колико се сец́ам... На пример, натерала сам маму да ме одведе код кардиолога и свих других доктора јер сам мислила да нешто није у реду са мном - објаснила је Кендал, док се присец́ала да је приморала маму Крис Џенер да је одведе у болницу.

У интервјуу за часопис Вог 2021. године, открила је да се све више бори са својим менталним здрављем што је постајала славнија.

- Имала сам тренутке када сам се осец́ала као да морам хитно да ме превезу у болницу јер мислим да ми срце отказује и не могу да дишем и треба ми неко да ми помогне - објаснила је она, док је позивала људе да имају више саосец́ања према онима који се боре са менталним здрављем.

- Знам да живим веома привилегованим, невероватним начином живота. Ја сам веома благословена девојка, али на крају крајева ја сам само људско биће.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas