Oglas
· · Komentari: 0

Kendal Džener objašnjava zbog čega se plaši da postane majka: "Bila sam stvarno loše u poslednje vreme"

Kendal Džener je tetka brojnoj deci porodice Kardašijan, ali još uvek nema svoje dete

1698321473_profimedia-0811291939.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kendal Džener godinama je jedna od najpoznatijih manekenki na svetu. Maksimalno se posvetila profesionalnom životu, pa je ne možemo često čuti kako govori o potencijalnim partnerima ili čak uplovljavanju u bračne vode.

U svojoj porodici je poznata kao "kul tetka" i trudi se da kad god ima vremena bude sa decom sestara i braće.

Kendal je sada otrkila da se plaši da postane majka. Uprkos tome što je okružena decom, Kendal oklevala da zasnuje sopstvenu porodicu. Govoreći sa Skotom Disikom, bivšim suprugom Kortni kardašijan, o svom psu Pirou ispričala je da je zabrinuta da je zapravo izazvala psihičku patnju svog ljubimca svojom borbom protiv anksioznosti.

- Ja imam anksioznost i mislim da on ima anksioznost. Možda sam ja problem, možda on oseća moju anksioznost. Bila sam stvarno loše u poslednje vreme. To je jedan od razloga zašto se zapravo plašim da imam decu -  iskrena je bila Kendal, prenosi Miror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

- Najstrašnije za mene je da li ću se samo pogoršavati tokom života? Zato što se sada osećam kao da je gore nego ikada - priznala je.

Manekenka je u prošlosti bila otvorena o svojim problemima sa mentalnim zdravljem, a tokom ispovesti u novoj epizodi Kardašijanovih, prisetila se da je svoje prvo iskustvo sa anksioznošću imala kada je imala samo osam godina.

- Mislila sam da nešto fizički nije u redu sa mnom. Mislim da sam imala otprilike osam godina, koliko se sećam... Na primer, naterala sam mamu da me odvede kod kardiologa i svih drugih doktora jer sam mislila da nešto nije u redu sa mnom - objasnila je Kendal, dok se prisećala da je primorala mamu Kris Džener da je odvede u bolnicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

U intervjuu za časopis Vog 2021. godine, otkrila je da se sve više bori sa svojim mentalnim zdravljem što je postajala slavnija.

- Imala sam trenutke kada sam se osećala kao da moram hitno da me prevezu u bolnicu jer mislim da mi srce otkazuje i ne mogu da dišem i treba mi neko da mi pomogne - objasnila je ona, dok je pozivala ljude da imaju više saosećanja prema onima koji se bore sa mentalnim zdravljem.

- Znam da živim veoma privilegovanim, neverovatnim načinom života. Ja sam veoma blagoslovena devojka, ali na kraju krajeva ja sam samo ljudsko biće.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas