Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
ЕВРОВИЗИЈА 2021

"ЉУДИ, ПОВРАЋА МИ СЕ!" Док победник Евровизије страсно ЉУБИ ЛИКА на сцени, погледајте где је завршила ЊЕГОВА РУКА (ВИДЕО)

Италија је такмичењу Евовизије у Ротердаму однела убедљиву победу, а скандали око победничког бенда "Манескин" и извођача Дамијана Давида не престају да се нижу један за другим.

1621891591_damijano.JPG
Фото: ТикТокПринтсцреен
Oglas

Овај 22-годишњи младић не престаје да интригира јавност, па је његов снимак, за који многи тврде да "шмрче кокаин" посато светска тема број један, а пољубац са момком из бенда само још један у низу скандала који су се одигравали на сцени, пред очима гледалаца.

Након поновног извођења победничке песме, након проглашења, у жару емоција, Дамијано је страсно пољубио гитаристу бенда што мођете погледати на приложеном снимку.

@бигфатхорсецоцкинмyасс

Еxцууууссее?? И'м схооок! #лгбтq #фöрдиг #гаy #форyоу #фyп #еуровисион #есц

♬ оригинал соунд - оггла

За све оне који нису добро видели, постоји још један снимак контроверзног бенда, где Дамијано без блама држи десну руку у гаћама док слуша другог члана бенда, а онда одлучује да и њега "почасти" страственим пољупцем.

@buuby03

#måneskin #maneskin #måneskinofficial #maneskinofficial #ethantorchio #damianodavid #victoriadeangelis #thomasraggi #eurovision

♬ suono originale - barby dary

Корисници друштвених мрежа не крију одвратност овим поступком, па се коментари попут : "Повраћа ми се", "Боже, штааа је ово?" и "Јесмо ли за ово гласали, Европо" нижу један за другим, док га друга половина подржава и не види ништа страшно у овоме.

Погледајте још једном спорни снимак, који је Италију након победе на Еуросонгу 2021. довео у сами центар скандала:

И док фанови покушавају да му помогну, појавили су се нови "докази" да можда Италијан стварно има везе са силним оптужбама.

Наиме, испливале су фотке стола за којим су представници Италије седели, али из другог угла.

Више о томе КЛИКОМ ОВДЕ.

Евровизија се огласила о овом скандалу који тресе цео свет и цео бенд биће тестиран на дрогу, како би се уклониле сумње. Тим поводом огласио се и Дамијано, а шта је рекао у своју одбрану, прочитајте КЛИКОМ ОВДЕ.

                             Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas