Oglas
· · Komentari: 2
EVROVIZIJA 2021

"LJUDI, POVRAĆA MI SE!" Dok pobednik Evrovizije strasno LJUBI LIKA na sceni, pogledajte gde je završila NJEGOVA RUKA (VIDEO)

Italija je takmičenju Evovizije u Roterdamu odnela ubedljivu pobedu, a skandali oko pobedničkog benda "Maneskin" i izvođača Damijana Davida ne prestaju da se nižu jedan za drugim.

1621891591_damijano.JPG
Foto: TikTokPrintscreen
Oglas

Ovaj 22-godišnji mladić ne prestaje da intrigira javnost, pa je njegov snimak, za koji mnogi tvrde da "šmrče kokain" posato svetska tema broj jedan, a poljubac sa momkom iz benda samo još jedan u nizu skandala koji su se odigravali na sceni, pred očima gledalaca.

Nakon ponovnog izvođenja pobedničke pesme, nakon proglašenja, u žaru emocija, Damijano je strasno poljubio gitaristu benda što mođete pogledati na priloženom snimku.

@bigfathorsecockinmyass

Excuuuussee?? I'm shoook! #lgbtq #fördig #gay #foryou #fyp #eurovision #esc

♬ original sound - oggla

Za sve one koji nisu dobro videli, postoji još jedan snimak kontroverznog benda, gde Damijano bez blama drži desnu ruku u gaćama dok sluša drugog člana benda, a onda odlučuje da i njega "počasti" strastvenim poljupcem.

@buuby03

#måneskin #maneskin #måneskinofficial #maneskinofficial #ethantorchio #damianodavid #victoriadeangelis #thomasraggi #eurovision

♬ suono originale - barby dary

Korisnici društvenih mreža ne kriju odvratnost ovim postupkom, pa se komentari poput : "Povraća mi se", "Bože, štaaa je ovo?" i "Jesmo li za ovo glasali, Evropo" nižu jedan za drugim, dok ga druga polovina podržava i ne vidi ništa strašno u ovome.

Pogledajte još jednom sporni snimak, koji je Italiju nakon pobede na Eurosongu 2021. doveo u sami centar skandala:

I dok fanovi pokušavaju da mu pomognu, pojavili su se novi "dokazi" da možda Italijan stvarno ima veze sa silnim optužbama.

Naime, isplivale su fotke stola za kojim su predstavnici Italije sedeli, ali iz drugog ugla.

Više o tome KLIKOM OVDE.

Evrovizija se oglasila o ovom skandalu koji trese ceo svet i ceo bend biće testiran na drogu, kako bi se uklonile sumnje. Tim povodom oglasio se i Damijano, a šta je rekao u svoju odbranu, pročitajte KLIKOM OVDE.

                             Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas