Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марина Тадић проговорила о борби са анксиозношћу: "Мислила сам да лудим"

Певачица открила да је борба бича ду га и тешка

1665993585_marina-tadic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/К1
Oglas

Гостујући у емисји "Викенд на К1", Марина Тадић проговорила је о свом проблему и борби коју је имала са анксиозношћу:

Прочитајте још: Марија Шерифовић открила колико је смршала: "Данас ми је 28. дан дијете и 12. тренинг"

- Имала сам проблем са дисајним путевима, али када сам ушла у причу са докторком схватила је да су емоције узрок таквог стања. Те емоције су биле заробљење дубоко у детињству. Мој приступ људима ме је највише оптерећивао јер сам морала да о свима бринем. Ја сам била та која је мама свима. Тада сам отишла на терапију, чувени гешталд, који ми је много помогао. Од тада говорим људима да морају више да говоре о себи и својим проблемима, јер код нас се углавном не говори о томе - рекла је Марина у емисји и додала да је трпела "гушење".

- Нисам имала тај панични напад. Мени се дешавало да мислим да лудим. То сам приписивала људима, јер у једном тренутку ви сте толико преплављени људима да вас они “поједу”. Мени је то највише сметало. Ја сам велики “упијач”. Милијарду људи око мене и ја упијам и негативну и позитивну енергију. Дођем кући и видим да то није моје, свесна сам да то није моја енергија. Имала сам проблеме и на наступима. Видим некога и помислим да је тужан, и онда сам мислила да је тужан због мене, да му се не свиђа како ја певам. И онда сам присвајала сву енергију тих људи. Кућисам долазила тотално сломљена. Приписивала сам то себи и питала се шта сам ја то погрешно урадила, али научила сам разне вежбе уз помоћ којих сам то превазишла то стање – испричала је Марина Тадић у емисији “Викенд на К1”.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas