Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наша позната певачица преживела је велику ТРАУМУ: Киднаповали су јој мужа - "Била сам спремна на све"

Фолкерка је током каријере стекла велико богатство, а преживела је велику трауму када су јој киднаповали супруга

1647252763_branka-sovrlic.png
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Певачица Бранка Соврлић пре неколико година прошла је кроз агонију. Она се присетила периода када је стрепела за партнера, па открила да је била спремна да да све што отмичари траже.

Прочитајте још: Да ли је препознајете? Од преслатке девојчице до најбоље певачице на нашим просторима (ФОТО)

- За новац су га отели. Платила сам откуп. Не знам ко и зашто је то урадио, јер њега колеге воле. Али неко је хтео да добије паре на тај начин. Било ми је јако тешко и ужасно. Нисам била жива у том периоду. Била сам спремна све да дам да га пусте. Пола живота ми је одузето - испричала је она својевремено за Курир, па се осврнула на износ откупа:

-То није важно. Било, не поновило се.

Подсетимо, Бранка је такође била на мети пљачкаша који су јој упали у дом док је она била у њему, а певачица је открила да су јој уперили пиштољ у главу:

Прочитајте још: Драгана Мићаловић заплакала пред камерама и открила непознат детаљ са снимања серије "Тајне винове лозе"

- Обили су ми стан у Београду, напали ме и ударили ме пиштољем у главу баш добро. То се дешавало и мојим колегама певачима али и обичном народу, рецимо мојој комшиници која је пензионерка. Просто је био период када је било пуно лопова- испричала је Бранка, не желећи превише да се враћа на тај ружан период живота - испричала је Бранка за медије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas