· · Коментари: 1
НЕПРОМИШЉЕНОСТ

"Нисам размишљала када је дошло до овог чина": ПОВЛАЧЕ са такмичења српску МИСИЦУ која је показала знак "велике Албаније"

Валентинина матична компанија предложила је да се повуче са такмичења пре финалне вечери.

1635263842_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/valeryview

Весна де Винча, власница агенција Мисс Yу, која годинама организује и учествује Изборе за мис Србије, огласила се након што је у јавност испливала фотографија мисице која показује двоглавог орла, симбол тзв. велике Албаније.

Прочитајте још: "Треба је избацити са ТАКМИЧЕЊА": Српса мисица у друштву Албанке, Црногорке и Косовке показала симбол "велике Албаније", јавност у ШОКУ (ФОТО)

- Били смо огорчени у компанији када смо виделу ту објаву на интернету, фотографију која је заиста мало је рећи дискутабилна. Одмах смо звали Валентину јер нас је наравно интересовало објашњење и контекст тог догађаја. Валентина је скрхана, несрећна због како каже своје лакомислености, а у ствари деконцентрисаности, што је главни разлог да покаже оно што никада не би показала. Одмах је написала извињење и објашњење на свом Инстаграму. Предложили смо као матична компанија да се повуче са овог такмичења пре финалне вечери која треба да буде 31. октобра. О свему томе ћемо прецизирати са власником и продуцентом Мисс Интерконтинентал - рекла је Весна де Винча.

Подсетимо, на друштвеним мрежама појавиле су се фотографије српске мисице интерконтинентал Валентине Петровић, која се сликала са мисицама Албаније, Црне Горе и тзв. Косова, где су све четири девојке показале албанског двоглавог орла.

- У налету еуфорије поводом журке била сам позвана да се фотографишем, великом брзином сам стала поред девојака и оне су ми у еуфоричној брзини наместиле руке како да станемо. Нисам имала никакву лошу намеру, то је био тренутак непромишљености и глупа спонтаност. Желим да се извиним припадницима своје нације, народу са Косова и Метохије, мојој компанији, породици који су збуњени због настале фотографије и моје непромишљености и упадања у замку. Ја волим и бодрим своју државу - написала је Валентина на друштвеној мрежи Инстаграм и додала:

- Донела сам одлуку да од организатора тражим дозволу да напустим такмичење и тим чином олакшам себи притисак који тренутно носим. Баш се кајем, али просто се све непромишљено десило.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.