Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОМИЉЕНИ ДОРУЧАК ЛЕДИ ДИ КОЈИ ЈЕ ЈЕЛА БАР 3 ПУТА НЕДЕЉНО: Цео дан буде сита, а због њега НИКАД НИЈЕ ИМАЛА ВИШАК КГ

Омиљени доручак принцезе Дајане ће вам вероватно деловати необично, али је много укусан и храниљив!

1689605802_profimedia-0022089159-Dajana.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Принцеза Дајана и данас је синоним за даму борбеног карактера, која није трпела бесмислена ограничења, те је и сада инспирација многим дамама. Увек је прелепо изгледала, витку линију је стално одржавала, а њене одевне комбинације се и даље копирају. Да би задржала топ форму, водила је рачуна о исхрани, а омиљени доручак јој је умногоме помогао да буде сита и згодна!

Наиме, шеф кухиње Дарен Мекгрејди једном приликом је рекао да је најмање три пута недељно ујутру јела пасуљ! Немојте се чудити, јер је то за Велику Британију потпуно нормално.

Уз ово јело принцеза Дајана волела је да поједе и један грејпфрут, шољу кафе и чашу сока од поморанџе - и то све пре одласка у теретану.

- Хтела је пасуљ јер јој је неко рекао да има мало угљених хидрата, мало масти и протеине, што је одлично за некога ко вежба, рекао је шеф кухиње Мекгрејди.

Пасуљ се иначе служи уз јаја, кобасице, сланину и печурке и заједно чине омиљени традиционални енглески доручак.

Анета Константинидес, новинарка Инсидера, испробала је Дајанин најдражи доручак и постало јој је јасно зашто је принцеза јела баш пасуљ пре тренинга.

 Баш као и Дајана, открила сам да је печени пасуљ одличан начин се напуните горивом пре подневног тренинга.Обично га упарим са печеним јајима и неким фета сиром (ипак сам Гркиња). Додаћу и кришке авокада ако имам. И пасуљ увек једем са пуно љутог соса и свеже млевеним црним бибером. Пасуљ има одличан укус са кајганом и тостом, такође, открила је.

Ни за Дајану се није спремао и кувао пасуљ ујутру, него је јела онај из конзерве, а тај је испробала и новинарка Анета.

- За загревање пасуља потребно је само два и по минута и здрав је. За доручак искористим пола лименке, која има 150 калорија, девет грама протеина и нула грама масти, каже Константинидес.

Како је изгледао тренинг Леди Ди?

Степ аеробик популаран током последње 2 декаде прошлог века, као и кардио вежбе, биле су неизоставни део принцезиног тренинга. Поред тога, практиковала је трчање и дуге шетње, које је посебно волела. Као мама два дечака имала је пуне руке посла, али није дозволила да је то поремети, већ је редовно вежбала.

Интересантно је да јој је Џени Ривит усадила љубав према ролерима, које је често возила.

Свако ко је бар једном покушао, зна колико су добри за затезање мишића, пре свега ногу, а због одржавања равнотеже ангажоване су и руке, односно, цело тело. Успут, ова активност је веома забавна.

У споменутом интервјуу, Џени Ривит осврнула се и на поремећај исхране, који је обрађен и у серији Тхе Цроwн. Управо њој се принцеза поверавала и признала да пати од булимије, па јој је тренинг био вентил у тешким животним тренуцима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas