Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Отишао је стомак, нема га!" Катарина Грујић открила тајну одличне линије само четири месеца након порођаја

Катарина Грујић дала је одличан савет за губитак килограма

1650139906_Untitled.jpg
Фото Принтскрин/ Yоутубе/ Магазин Ин
Oglas

Катарина Грујић крајем прошле године постала је мама и на свет донела ћеркицу Катју, а ускоро се припрема и велико венчање.

Певачица је успела да за само четири месеца од порођаја врати старе килограме. Познато је да је Катарина и раније била посвећена здравом животу, редовно вежбала и хранила се здраво, па је брзо добила жељене резултате.

- Отишао је стомак, нема га! То је само ред, рад и дисциплина. Не кажем да то свака жена мора да то уради, али ја сам такав тип. Ја сам неко ко се и раније хранио здраво, тренирала сам сваки дан, па што не бих наставила и сад? Пијем ја и винце, али у теретани сам два сата - рекла је Каћа у емисији "Магазин ин".

Прочитајте још: СВАДБА ЗА 500 ЉУДИ! Каћа Грујић и Гобеља не штеде, ВЕСЕЉЕ ЋЕ ТРАЈАТИ ТРИ ДАНА - ево каква ће бити декорација (ФОТО)

Каћа је искрено одговорила на питања о мајчинству и објаснила како се она и супруг Марко организују око бебе:

- Све је ствар организације, никад не иде све по плану. Мислим да је помоћ непходна, јер саме не можемо све да стигнемо, ту је наравно и каријера, ту је породица, да проведемо неко време и са мужем и да све буде у реду са бебом, тако да мислим да је помоћ неопходна. Ко год да има могућност, да ли да можда плати дадиљу или има можда маму, сестру, кога год, треба да узме за помоћ - рекла је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas