Oglas
· · Komentari: 0
CRKVENA ZVONA

SVADBA ZA 500 LJUDI! Kaća Grujić i Gobelja ne štede, VESELJE ĆE TRAJATI TRI DANA - evo kakva će biti dekoracija (FOTO)

Nakon rođenja ćerke Katje u decembru, u porodici Grujić-Gobeljić u junu stiže novi povod za slavlje

1650091947_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ katarinagrujic.doll
Oglas

Pevačica Katarina i fudbaler Marko Gobeljić uveliko spremaju svadbenu ceremoniju, koja je zakazana za 2. jun ove godine.

Pevačica i njen suprug o crkvenom venčanju dogovorili su se sa svojim sveštenikom u Hramu Svetog Save na Vračaru, nakon čega će veselje biti upriličeno u jednom prestižnom hotelu.

Pročitajte još: IMALA 43 KG I TELO PUNO MODRICA: Milena Ćeranić progovorila o najmračnijem delu života (FOTO)

Pozivnice na 500 adresa uskoro će stići njihovim gostima. Velika sala hotela biće ukrašena pravim cvećem, i to od poda do plafona. Preovlađivaće bordo-zlatna kombinacija boja.

Mladenci su vodili računa o svakom detalju, pa će svi tradicionalni običaji biti ispoštovani. Muzika je takođe ugovorena, a biće i trubača. Očekuje se cela estrada, kao i zvanice iz sveta sporta i politike.

"Jedva čekam da napravimo svadbu za naše prijatelje, jer smo opštinsko venčanje upriličili u krugu porodice prošle godine. Kako dolikuje, spremamo veselje koje će da traje tri dana. Želeli smo da naša ćerka, kruna Markove i moje ljubavi, bude deo ovog slavlja i da imamo jednu lepu porodičnu uspomenu", rekla je Kaća za Kurir.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas