Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако данас изгледа син Мајкла Џексона: Певач га је звао Ћебе, а он је сада променио име (ВИДЕО)

Након што је успешно избегавао јавни живот, син Мајкла Џексона Биги, после више од деценије, дао је интервју у ком је говорио о детаљима свог одрастања.

1635868211_2580fdbcb49f597124eedd036789b78a63c0d50d.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Прошло је више од 12 година након преране смрти Мајкла Џексона, и његов најмлађи син Биги Џексон, који је раније имао надимак Бланкет (Ћебе), сада има 19 година и коначно је проговорио о својим осећањима поводом детињства и одрастања у сенци поп иконе.

После избегавања јавног живота, Биги се појавио у ретком интервјуу за "Гоод Морнинг Бритаин" у понедељак 1. новембра, док је обилазио собу испуњену знаменитим стварма свог оца и причао о наслеђу Мајкла Џексона. "Овде има много кул ствари", рекао је он.

- Мислим да има много историје у овој кући и студију овде. И то је оно чиме се он бавио и то је нешто што свако од нас жели да уради... да направимо нешто у чему ће људи, надамо се, уживати - рекли су.

Прочитајте још: ЗАР ДА СЕ СМЕЈЕ НАКОН ШТО ЈЕ УПУЦАО КОЛЕГИНИЦУ? Супруга Алека Болдвина окачила фотографију и РАЗБЕСНЕЛА америчку јавност (ФОТО)

Зашто је Бланкет променио име у Биги?

Тинејџер – чије је право име Принс Мајкл Џексон Други – одлучио је да промени надимак 2014. године када је кренуо у школу у ​​Калифорнији јер је због надимка био "мета исмевања".

- Док су одрастали, његови школски другови су одувек били помало зли према њему, због њихове љубоморе на то ко је он, а са надимком Ћебе био је много лакша мета за исмевање - рекао је извор за АЗ Централ.

Очигледно, Биги је "замерио оцу" што му је дао "глупи" надимак.

- Увек је мислио да име Ћебе звучи сувише глупо и замерио је оцу што га је тако назвао. Када је кренуо у школу наметнуо је себи надимак Биги и искључиво се тако представљао - рекао је инсајдер за "Радар онлајн". У то време Биги је живео са својом баком Кетрин и рођаком Ти Џеј, заједно са братом Принсом Џексоном и сестром Парис. Тренутно живи у Калабасасу у Калифорнији, са својим рођаком.

Биги је имао само седам година када му је отац умро 25. јуна 2009. Идентитет његове биолошке мајке, сурогата, није познат. Иако није потврђено, прича се да је Биги једино биолошко дете краља попа. Деби Роу, мајка Мајклових других двоје деце, јавно је негирала да је Бигијева биолошка мајка.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas