Oglas
· · Komentari: 0

Ovako danas izgleda sin Majkla Džeksona: Pevač ga je zvao Ćebe, a on je sada promenio ime (VIDEO)

Nakon što je uspešno izbegavao javni život, sin Majkla Džeksona Bigi, posle više od decenije, dao je intervju u kom je govorio o detaljima svog odrastanja.

1635868211_2580fdbcb49f597124eedd036789b78a63c0d50d.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Prošlo je više od 12 godina nakon prerane smrti Majkla Džeksona, i njegov najmlađi sin Bigi Džekson, koji je ranije imao nadimak Blanket (Ćebe), sada ima 19 godina i konačno je progovorio o svojim osećanjima povodom detinjstva i odrastanja u senci pop ikone.

Posle izbegavanja javnog života, Bigi se pojavio u retkom intervjuu za "Good Morning Britain" u ponedeljak 1. novembra, dok je obilazio sobu ispunjenu znamenitim stvarma svog oca i pričao o nasleđu Majkla Džeksona. "Ovde ima mnogo kul stvari", rekao je on.

- Mislim da ima mnogo istorije u ovoj kući i studiju ovde. I to je ono čime se on bavio i to je nešto što svako od nas želi da uradi... da napravimo nešto u čemu će ljudi, nadamo se, uživati - rekli su.

Pročitajte još: ZAR DA SE SMEJE NAKON ŠTO JE UPUCAO KOLEGINICU? Supruga Aleka Boldvina okačila fotografiju i RAZBESNELA američku javnost (FOTO)

Zašto je Blanket promenio ime u Bigi?

Tinejdžer – čije je pravo ime Prins Majkl Džekson Drugi – odlučio je da promeni nadimak 2014. godine kada je krenuo u školu u ​​Kaliforniji jer je zbog nadimka bio "meta ismevanja".

- Dok su odrastali, njegovi školski drugovi su oduvek bili pomalo zli prema njemu, zbog njihove ljubomore na to ko je on, a sa nadimkom Ćebe bio je mnogo lakša meta za ismevanje - rekao je izvor za AZ Central.

Očigledno, Bigi je "zamerio ocu" što mu je dao "glupi" nadimak.

- Uvek je mislio da ime Ćebe zvuči suviše glupo i zamerio je ocu što ga je tako nazvao. Kada je krenuo u školu nametnuo je sebi nadimak Bigi i isključivo se tako predstavljao - rekao je insajder za "Radar onlajn". U to vreme Bigi je živeo sa svojom bakom Ketrin i rođakom Ti Džej, zajedno sa bratom Prinsom Džeksonom i sestrom Paris. Trenutno živi u Kalabasasu u Kaliforniji, sa svojim rođakom.

Bigi je imao samo sedam godina kada mu je otac umro 25. juna 2009. Identitet njegove biološke majke, surogata, nije poznat. Iako nije potvrđeno, priča se da je Bigi jedino biološko dete kralja popa. Debi Rou, majka Majklovih drugih dvoje dece, javno je negirala da je Bigijeva biološka majka.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas