· · Коментари: 1
ЕВРОВИЗИЈА

Ово нисте знали о победнику ЕУРОСОНГА: Ко је ексцентрични певач који је залудео жене? ФОТО)

Победник Еуросонг 2021. такмичења је група Манескин из Италије

1621761757_pevac.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Еуровисион

Представници Италије, били су једни од главних фаворита за победу, а то предвиђање се синоћ и остварило, јер је група Манескин, захваљујући гласовима публике, победила на престижном такмичењу Евровизија 2021. у Ротердаму.

Прочитајте још: СМЕХ ДО СУЗА: Овако су Хуррицане и Марија Шерифовић реаговале на пласман у финалу ЕУРОСОНГА! (ВИДЕО)

Поред песме, која је веома хитична, велику пажњу јавности, посебно женског дела популације, привукао је певач бенда Дамиано Давид. Прво је очарао нашу Сању Вучић, која је чак и изјавила како би се удала за њега, али и жене широм света, које га сматрају идеалним мушкарцем.

Рођен је у Риму 1999. и одрастао је са мајком и братом.. Иако има веома ексцентричан изглед, овај 22-годишњи момак, један је од веома успешних музичара у својој земљи. Студирао је музику, али је због учешћа у шоу програму "X фактор", одлучио да напусти студије, где се и представио са својим бендом "Манескин". 

Освојили су друго место: Ове године учествовао је на престижном фестивалу "Санремо" са песмом "Зитти Е Буони", која их управо одводи на Еуросонг у Ротердаму.

Ипак, иако га повезују да је са многим женама имао аферу, Дамиано је наводно већ четири године у вези са манекенком Ђорђом Солеријем, а спекулације је потврдио и заједничком сликом коју је поставио на друштвене мреже, уз опис: "Четири године касније".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.