· · Komentari: 1
EVROVIZIJA

Ovo niste znali o pobedniku EUROSONGA: Ko je ekscentrični pevač koji je zaludeo žene? FOTO)

Pobednik Eurosong 2021. takmičenja je grupa Maneskin iz Italije

1621761757_pevac.jpg
Foto: YouTube printscreen /Eurovision

Predstavnici Italije, bili su jedni od glavnih favorita za pobedu, a to predviđanje se sinoć i ostvarilo, jer je grupa Maneskin, zahvaljujući glasovima publike, pobedila na prestižnom takmičenju Evrovizija 2021. u Roterdamu.

Pročitajte još: SMEH DO SUZA: Ovako su Hurricane i Marija Šerifović reagovale na plasman u finalu EUROSONGA! (VIDEO)

Pored pesme, koja je veoma hitična, veliku pažnju javnosti, posebno ženskog dela populacije, privukao je pevač benda Damiano David. Prvo je očarao našu Sanju Vučić, koja je čak i izjavila kako bi se udala za njega, ali i žene širom sveta, koje ga smatraju idealnim muškarcem.

Rođen je u Rimu 1999. i odrastao je sa majkom i bratom.. Iako ima veoma ekscentričan izgled, ovaj 22-godišnji momak, jedan je od veoma uspešnih muzičara u svojoj zemlji. Studirao je muziku, ali je zbog učešća u šou programu "X faktor", odlučio da napusti studije, gde se i predstavio sa svojim bendom "Maneskin". 

Osvojili su drugo mesto: Ove godine učestvovao je na prestižnom festivalu "Sanremo" sa pesmom "Zitti E Buoni", koja ih upravo odvodi na Eurosong u Roterdamu.

Ipak, iako ga povezuju da je sa mnogim ženama imao aferu, Damiano je navodno već četiri godine u vezi sa manekenkom Đorđom Solerijem, a spekulacije je potvrdio i zajedničkom slikom koju je postavio na društvene mreže, uz opis: "Četiri godine kasnije".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.