Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Почело финале ПЗЕ: Драгана Косјерина у шљокицама од главе до пете, Славен елегантан у металик сакоу

Финално вече избора за песму која ће Србију представљати на "Песми Евровизије" је почело

1709411191_PZE.jpg
Фото: Јутјуб/ принтсцрен/ РТС
Oglas

Србија ће вечерас одабрати свог представника за "Песму Евровизије" која се одржава у Шведској у мају.

Велико финале отворили су глумац Славен Дошло и Драгана Косјерина. Они ће гледаоце и ове вечери водити из нумере у нумеру, до самог проглашења победника, док ће се са такмичарима у "грин руму" дружити водитељи Кристина Раденковић и Стефан Поповић.

Лепа водитељка је за финално вече одабрала необичну блиставу хаљину која прати линију тела и сеже до пода, а преко рамена је пребацила сако налик на капут који је такође посус шљокицама. 

Славен је свој изглед ускладио Драгани, па је црној кошуљи додао металик сако.

Редослед наступа такмичара на "Песми за Евровизију"

  1. Ива Лоренс - Дом
  2. Џорџи - Луна парк
  3. Бресквица - Гнездо орлово
  4. Теyа Дора - Рамонда
  5. Христина - Бедем
  6. Марко Мандић - Дно
  7. М.ира - Перцепција
  8. Немања Радошевић - Јутра без тебе
  9. Милан Бујаковић - Моје - твоје
  10. Кени није мртав - Дијаманти
  11. Зорја - Лик у огледалу
  12. Зејна - Најбоља
  13. Констракта - Ново, боље
  14. Бојана x Давид - Но Но Но
  15. Лена Ковачевић - Зови ме Лена
  16. Душан Куртић - Због тебе живим

Радио-телевизија Србије ће свој део прихода од СМС порука током сва три дана фестивала донирати Удружењу "Звончица" за помоћ деци оболелој од малигних и ретких болести.

Песма Евровизије 2024. биће 68. избор за Песму Евровизије. Такмичење ће се одржати у граду Малмеу, у Шведској, захваљујући победи Лорин на прошлогодишњем избору у Ливерпулу са песмом Таттоо. Ово ће бити седми пут да се велико музичко такмичење одржава у Шведској,  након 1992. и 2013. Такмичење ће се састојати из два полуфинала која ће се одржати 7. и 9. маја и великог финала које ће се одржати 11. маја 2024, а водитељи ће бити Малин Окерман и Петра Меде, која је водила такмичење 2013. и 2016.

@nportal.rs Za koga vi navijate večeras? #eurosong2024 #evrovizija #fyp #fypシ゚#viral #video ♬ original sound - nportal

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas