Oglas
· · Komentari: 0

Počelo finale PZE: Dragana Kosjerina u šljokicama od glave do pete, Slaven elegantan u metalik sakou

Finalno veče izbora za pesmu koja će Srbiju predstavljati na "Pesmi Evrovizije" je počelo

1709411191_PZE.jpg
Foto: Jutjub/ printscren/ RTS
Oglas

Srbija će večeras odabrati svog predstavnika za "Pesmu Evrovizije" koja se održava u Švedskoj u maju.

Veliko finale otvorili su glumac Slaven Došlo i Dragana Kosjerina. Oni će gledaoce i ove večeri voditi iz numere u numeru, do samog proglašenja pobednika, dok će se sa takmičarima u "grin rumu" družiti voditelji Kristina Radenković i Stefan Popović.

Lepa voditeljka je za finalno veče odabrala neobičnu blistavu haljinu koja prati liniju tela i seže do poda, a preko ramena je prebacila sako nalik na kaput koji je takođe posus šljokicama. 

Slaven je svoj izgled uskladio Dragani, pa je crnoj košulji dodao metalik sako.

Redosled nastupa takmičara na "Pesmi za Evroviziju"

  1. Iva Lorens - Dom
  2. Džordži - Luna park
  3. Breskvica - Gnezdo orlovo
  4. Teya Dora - Ramonda
  5. Hristina - Bedem
  6. Marko Mandić - Dno
  7. M.ira - Percepcija
  8. Nemanja Radošević - Jutra bez tebe
  9. Milan Bujaković - Moje - tvoje
  10. Keni nije mrtav - Dijamanti
  11. Zorja - Lik u ogledalu
  12. Zejna - Najbolja
  13. Konstrakta - Novo, bolje
  14. Bojana x David - No No No
  15. Lena Kovačević - Zovi me Lena
  16. Dušan Kurtić - Zbog tebe živim

Radio-televizija Srbije će svoj deo prihoda od SMS poruka tokom sva tri dana festivala donirati Udruženju "Zvončica" za pomoć deci oboleloj od malignih i retkih bolesti.

Pesma Evrovizije 2024. biće 68. izbor za Pesmu Evrovizije. Takmičenje će se održati u gradu Malmeu, u Švedskoj, zahvaljujući pobedi Lorin na prošlogodišnjem izboru u Liverpulu sa pesmom Tattoo. Ovo će biti sedmi put da se veliko muzičko takmičenje održava u Švedskoj,  nakon 1992. i 2013. Takmičenje će se sastojati iz dva polufinala koja će se održati 7. i 9. maja i velikog finala koje će se održati 11. maja 2024, a voditelji će biti Malin Okerman i Petra Mede, koja je vodila takmičenje 2013. i 2016.

@nportal.rs Za koga vi navijate večeras? #eurosong2024 #evrovizija #fyp #fypシ゚#viral #video ♬ original sound - nportal

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas