Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Рекли су ми да имам шест месеци живота, деца неће познавати свог оца": Познати водитељ проговорио о борби са раком плућа

Познати британски водитељ Џони Ирвин објавио је да се бори са канцером у терминалној фази, а према наводима лекара остало му је још свега неколико месеци живота

1668427177_voditelj.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/јонниеирwинтв'с
Oglas

Овај 48-годишњак је у интервјуу за магазин "Хелло" обелоданио да му се рак плућа проширио на мозак и да се нада да ће његова прића подстаћи и инспирисати људе да "сваки дан максимално искористе".

Прочитајте још: Живео је КАО БИЉКА, а онда се десило ЧУДО: Лекари су му предвиђали смрт, а мајка се надала да ће умрети (ФОТО/ВИДЕО)

Џони је открио да је први симптом осетио у августу 2020. године када му се вид изненадан замаглио током вожње.

- У року од недељу дана од тог тренутка рекли су ми да имам још шест месеци живота. Морам сам да одем кући и да кажем својој жени, која је тада чувала наше тек рођене близанце, да ће остати сама. То је било поражавајуће. Све што сам могао да урадим јесте да јој се извиним. Осећам сам се одговорним за то што се дешава - испричао је водитељ.

Џони са супругом Џесиком има двогодишње близанце Рафу и Кормака и трогодишњег синчића Рекса, а каже да је до недавно желео да своју болест чува у тајности.

- Ипак, сада је дошло до тачке када се осећам као да имам неку прљаву тајну, као да имам невидљиви терет на леђима. Надам се да ћу уклањањем тог терета инспирисати људе који су у истој ситуацији, којима су дани одбројани, да искористе сваки дан на најбољи начин, да им помогнем да виде да можете да живите добар живот, чак и ако умирете. Једног дана, ово ће ме сустићи, али чиним све што могу да тај дан дође што касније. Дугујем то мојој жени и синовима. Неки људи у мојој ситуацији имају листе жеља, али ја само желим да урадимо што више можемо као породица - испричао је Ирвин.

 

Овај Британац је истакао да не зна колико му је остало, али да је извесно да то није много, но да се ипак труди да остане позитиван и да има став да живи са раком, а не да умире од њега.

- Постављам мале циљеве, ствари због којих желим да будем ту. Стекао сам навику да говорим себи да не планирам унапред, јер можда нећу бити довољно добро да то реализујем. Али сада - сада желим да правим планове. Желим да правим успомене и ухватим ове тренутке са својом породицом, јер је реалност таква да ће моји дечаци одрастати, а да неће познавати свог оца и то ми слама срце - закључио је он.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas