Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Са њим се родила љубав на први поглед": Цеца Ражнатовић открила све тајне ЗВЕЗДА ГРАНДА, а ево ко излази из студија излази у сузама

Певачица открила све тајне популарног такмичења

1667024605_ceca1.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Цеца Ражнатовић, пре годину дана постала је стални члна жирија Звезда Гранда, а у новој епизоди "Цеца шоуа", открила је како је дошло до сарадње са Сашом Поповићем, ако и како су је прихватили остали чланови жирија када је дошла:

Прочитајте још: Озбиљно забринула породицу: Цеца Ражнатовић ШЕСТ сати провела на операцији

- Моји преговори за Звезде Гранда трајали су свега 5мин. Добила сам позив од Саше Поповића прошле године, питао ме је да ли сам расположена да будем део пројекта и ја сам пристала. Волим такве формате и волим да се дружим са децом - рекла је Цеца у шоу програму "Цеца шоу", а онда се у причу укључила и њена кума и колегиница Вики Миљковић, која је била гошћа у новој епизоди:

- Пре годину дана пре него што се започела нова сезона, ја сам предложила Саши Поповићу да Цеца буде део жирија. Ти преговори нису дуго трајали, када нешто иде у животу, онда све иде као по лоју. У пар дана се то све завршило, на моје велико задовољство. Откако је Цеца ту, ми смо још гледанији и још бољи - каже Вики.

Цеца је потом причала и како су изгледали њени први дани на снимању и са ким се одмах родила љубав:

- Брзо ми прође тих 8 сати, ми смо и уигран тим. Предност ми је што све колеге познајем, једино сам Ђорђа Давида тад упознала и планула је љубав на први поглед. То сам ја тамо, нико не може да глуми 8 сати. У таквом формату се показује какав је ко човек - додала је Цеца, а онда и открила како се осећа док сарађује са младим кандидатима:

- Рад са кандидатима је дивно искуство. Пре свега треба да будете педагог, ја сам најсрећнија када извучем потенцијал из кандидата. Посебно сам поносна на свог кандидата Луку који је имао нула гласова, али сам ја нешто видела у њему и узела сам га под своје. Он је после догурао до петог круга, ми смо из њега извукли максимум. Много ми је драго што сам део тог пројекта. Ја њих третирам као своју децу - испричала је Цеца у новој епизоди "Цеца схоw", а потом се осврнула и на чланове жирија:

Прочитајте још: "Својим понашањем деградира наше друштво": Ловци оштро одговорили Јелени Карлеуши

- Вики Миљковић је преживела тамо тортуру и максимално гажење. Дешавало се да је плачући излазила из студија. И нама скаче тамо адреналин, имала сам ситуације да ме људи питају да ли је то "фејк". То ништа није намештено и по сцени. Оно што је публика у прилици да види је апсолутно изворно. Понекада сам и ја жустрије реаговала јер сам била повређена - закључила је Цеца.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas