Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТА СЕ ДЕШАВА СА КЕЈТ МОС? Славна манекенка изашла за говорницу, па одржала БИЗАРАН ГОВОР ( ВИДЕО)

Чудно понашање познате манекенке на додели престижних награда забринуло многе

1668079781_shutterstock_109671089-Kate-Moss.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Чувена манекенка Кјет Мос (48) забринула је очевице, након свог недавног појављивања на додели награда за иновативност 'Волстрит журнала'.
Кејт је изгледала веома упечатљиво, у прозирној тканини, са великим комадима накита, и марамом преко главе, док је додељивала награду креативном директору модне куће Ив Сен Лоран, Ентонију Вакарелу.

Видео: Инстаграм/wсјмаг

Док су све очи биле упрте у њу, супермодел је током говора држала свој мобилни телефон у руци, правећи честе паузе. Многи су били изненађени њеним говором, јер је деловало да Кејт не може да упамти оно што жели да каже, па је чак имала потешкоћа да правилно изговори назив награде коју је те вечери додељивала.

Прочитајте још: Шакира и Пике постигли договор о старатељству: Преговори трајали 12 сати

Корисници на друштвеним мрежама брзо су се окомили на коментарисање модне иконе. У неким од коментара, инсинуирали су на коришћење недозвољених супстанци, узимајући у обзир њену бурну прошлост.
Икона 90-тих, из ере најпознатијих супермодела, је постала планетарно популарна у време када су модели живели дивље, и били чести посетиоци журки и клупског живота. 

Фото: Инстаграм/wсјмаг

Познато је да је Кејт добила незахвалан надимак, након што су се слике на којим се види како узима опијате, прошириле у јавности. Такође су је Британски медији назвали и 'Резервоар', алудирајући на количину водке коју може да конзумира.

Фото: Инстаграм/хаутецоутуреглобал

Како је познато, Кејт већ годинама не конзумира ништа од наведеног, те се људи питају шта може бити узрок
њеног недавног бизарног понашања?

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas