Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трансродна певачица први пут у "Звездама Гранда", Марија ју је одбила: "Ја нисам добар ментор за тебе"

Музичко такмичење "Звезде Гранда" већ на самом почетку емитовања привукло је велику пажњу

1668329180_Untitled.jpg
Фото: YоуТубе/ Принтсцреен/ Звезде Гранда
Oglas

Несвакидашње ситуације нису стране у овој емисији, а ове суботе публици и жирију се представила трансродна особа које је гласом и специфичним изгледом одушевила присутне.

Рођена је као Алино Јухарт и долази из Марибора. Публици се представила као Алина шесмама „Паметна и луда“ Марије Шерифовић и „Лажу те“ коју изводи Амадеус бенд.

Алина је била елегантна у црној, уској хаљини до колена и класичним, такође црним, салонкама. Током прве песме добила је глас од Александра Милића Милија, а онда и од осталих ћланова жирија, осим Драгана Стојковића Босанца који је касније и објаснио зашто није гласао.

Водитељка Сања Кужет рекла је да је певао Алино, али ју је такмичарка брзо исправила и објаснила целу ситуацију:

- Певала – напоменула је такмичарка и истакла да иако је трансродна особа, заправо је само жена која жели да живи свој живот и испуни сан да пева у „Звездама Гранда“.

Прочитајте још: Марија Микић открила како се слаже са сином њеног ВЕРЕНИКА: "Велику улогу има његова мама"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Muzika Novo (@muzikanovoo)

-Велика ми је част што сам овде. Ја сам иначе из Словеније, од фебруара живим у Београду. Дошла сам овде јер мислим да Србија и читав регион мора да упозна жену попут мене. Ја сам само једна нормална особа која жели да воли, да буде вољена и да буде срећна као сви ми. Желим да инспиришем сваку особу да живи свој живот и своју животну истину. И обожавам све вас, не могу да верујем да сам овде –  објqашњавала је такмичарка, а студио ју је поздравио аплаузом.

Саша Поповић питао ју је да ли жели да се у наставку такмичења представља као Алино или Алина како не би дошло да забуне:

- Људи ме зове Краљица, али кад ме зову по имену, онда је Алина – рекла је такмичарка.

Алина је добила шест гласова и према правилима музичког такмичења могла је да бира ментора. Имала је жељу да то буде Марија Шерифовић, али на изненађење многих, певачица ју је одбила:

- Алина, мој глас теби вечерас има много већу тежину него као глас како си лепа певала. Ово је глас за једну храбру и решену девојку, за једну слободну особу која има право да воли на начин на који жели, јер то право не може нико да ти ускрати, али ја нисам добар ментор за тебе јер не могу да хендлујем та танана осећања, ја то радим нервозно, бучно, грубо и не бих могла да хендлујем било кога ко би на то реаговао нежно. Ја сам све то што ти ниси. Добро дошла, Алина Тхе Qуеен (прим. аут.краљица) – поручила је Марија, а Алина је након тога одабрала Цецу.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша проговорила о насиљу које су доживеле њене ћерке: Ово је био озбиљан окидач

– Пошто не зна да негује на та танана осећања у менторисању, ја знам и у менторисању и у приватном животу, узећу те – рекла је Цеца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas