Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕРИЈА

УРОШ ПЕРИЋ и ДАРДАН БЕРИША поново заједно: "БЕСА је најбољи пример грађења мостова међу људима"

Знате их као љуте непријатеље у серији Беса

1640786524_besa-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Гледаоци су током викенда за нама одгледали последњу епизоду друге сезоне серије „Беса“, а гостујући на телевизији К1, главни глумци овог остварења, Радивоје Буквић и Арбен Бајрактарај открили су да ли ће бити треће сезоне.

Прочитајте још: Цеца Ражнатовић открила непознат детаљ из свог живота: "Имала сам само 22 године..."

- Никоме циљ није био да се од ове серије обогати, већ да направимо нешто што ваља. Да направимо ванременску серију коју ће гледати и будуће генерације. Нико није желео да јури „шер“, већ да и за десет година будемо једнако гледани – казао је Раша Буквић у емисији „Кец на једанаест“.

– Мој лик, Урош Перић, је човек којем стално над главом стоји црни облак. Он има само оно што носи у срцу. 

Његов директни супарник у серији, Арбен Бајрактарај који тумачи лик Дардана Берише, укључио се у емисију из Париза у којем живи и ради и казао да ће најтеже бити завршити ову серију.

- Дардана у другој сезони нема много. Има га таман толико колико би требало да га буде. Ја тек сада гледам нове епизоде. У односу на прву сезону, он је сада у позицији потпуне немоћи. Човек ја заправо увек у позицији немоћи. И у оносу са природом, околностима. Човек није савршен па нису ни наши ликови – рекао је познати глумац на К1.

"Уметници су дужни да граде мостове"

– Заволели смо своје ликове и најтеже ће бити сценаристима. Биће тешко  завршити ову серију. Волео бих да се лепо заврши, јер колико год да је тешка и обилује насиљем, ипак се назире неко светло.  Истакао је Бајрактарај и да „Беса“ није само локална прича и да томе најбоље у прилог говоре сјајне реакције у Естонији у којој је приказана и делом снимљена друга сезона.

Прочитајте још: Популарну певачицу ЈАМИ сви знате, а ево како изгледа њена ћерка која се не експонира у јавности (ФОТО)
 
  - Желим вам све најбоље у новој години и надам се да ће на нашем Балкану бити што мање предрасуда – поручио је Арбен из Париза, а Раша Буквић је додао да су  уметници дужни да граде мостове међу људима и да је „Беса“ за то најбољи пример. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas