Oglas
· · Komentari: 0
SERIJA

UROŠ PERIĆ i DARDAN BERIŠA ponovo zajedno: "BESA je najbolji primer građenja mostova među ljudima"

Znate ih kao ljute neprijatelje u seriji Besa

1640786524_besa-1.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Gledaoci su tokom vikenda za nama odgledali poslednju epizodu druge sezone serije „Besa“, a gostujući na televiziji K1, glavni glumci ovog ostvarenja, Radivoje Bukvić i Arben Bajraktaraj otkrili su da li će biti treće sezone.

Pročitajte još: Ceca Ražnatović otkrila nepoznat detalj iz svog života: "Imala sam samo 22 godine..."

- Nikome cilj nije bio da se od ove serije obogati, već da napravimo nešto što valja. Da napravimo vanremensku seriju koju će gledati i buduće generacije. Niko nije želeo da juri „šer“, već da i za deset godina budemo jednako gledani – kazao je Raša Bukvić u emisiji „Kec na jedanaest“.

– Moj lik, Uroš Perić, je čovek kojem stalno nad glavom stoji crni oblak. On ima samo ono što nosi u srcu. 

NJegov direktni suparnik u seriji, Arben Bajraktaraj koji tumači lik Dardana Beriše, uključio se u emisiju iz Pariza u kojem živi i radi i kazao da će najteže biti završiti ovu seriju.

- Dardana u drugoj sezoni nema mnogo. Ima ga taman toliko koliko bi trebalo da ga bude. Ja tek sada gledam nove epizode. U odnosu na prvu sezonu, on je sada u poziciji potpune nemoći. Čovek ja zapravo uvek u poziciji nemoći. I u onosu sa prirodom, okolnostima. Čovek nije savršen pa nisu ni naši likovi – rekao je poznati glumac na K1.

"Umetnici su dužni da grade mostove"

– Zavoleli smo svoje likove i najteže će biti scenaristima. Biće teško  završiti ovu seriju. Voleo bih da se lepo završi, jer koliko god da je teška i obiluje nasiljem, ipak se nazire neko svetlo.  Istakao je Bajraktaraj i da „Besa“ nije samo lokalna priča i da tome najbolje u prilog govore sjajne reakcije u Estoniji u kojoj je prikazana i delom snimljena druga sezona.

Pročitajte još: Popularnu pevačicu JAMI svi znate, a evo kako izgleda njena ćerka koja se ne eksponira u javnosti (FOTO)
 
  - Želim vam sve najbolje u novoj godini i nadam se da će na našem Balkanu biti što manje predrasuda – poručio je Arben iz Pariza, a Raša Bukvić je dodao da su  umetnici dužni da grade mostove među ljudima i da je „Besa“ za to najbolji primer. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas