Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈЕДИНА ВИДЕЛА ТОМУ ПРЕД СМРТ: Певачица решила да све исприча јавно, по жељи његове Гоце, али су то ИЗБАЦИЛИ из приче

Певачица открила последње детаље сусрета са легендарним певачем

1663586477_toma.jpg
Oglas

Вера Матовић, гостујући у једној емисији испричала је све дружењу са легендарним певачем Томом Здравковићем са којим је била веома блиска. Како је открила, Гордана Здравковић, имала је жељу да управо она исприча читаву причу о покојој музичкој звезди:

Прочитајте још: "Бег у природу је највећи лек": Милица Тодоровић открила планове за будућност

- Гоцина је била жеља да то изнесем јавно. Када је требала књига да се пише о Томи, позвао ме је један новинар и рекао ми је овако. Вера, супруга Томина, Гоца је пожелела да исприча причу о њему и рекла је да посетим Веру Матовић. Ја сам том новинару све испричала том новинару, али ево и сад ћу поново - рекла је певачица у емисји "Сценирање" и додала:

- Тома и ја смо 1991. године били на телевизији Студија Б. Позвао нас је Драшко Аћимовић у једну емисију и пре тога смо ја и Тома радили мање-више. То је било у мају месецу те 91. године. Дружили смо се и певали, а Тома ме је само посматрао. Након тога је кренуо свако на своју страну, мада оно што ја нисам знала је да је Тома након пар дана завршио у болници. Месец дана пре његове смрти, негде крајем августа, кад сам поново била у Београду, мој супруг Раца ми је рекао да је Тома тешко болестан и да је на ВМА. Истог тренутка сам појурила у болницу, а успут сам купила две кесе пуне ситница за пацијенте и медицинске сестре - рекла је певачица.

- Када сам ушла тамо пришла сам сестрама и тражила Тому, оне су ми рекле да причекам јер је на дијализи. Када је дошао, рекао ми је: "Лутко моја, ајде уђи". Ушла сам, а он је легао на кревет и наставио: "Причали су ми и рекли су ми да си ти најбоља жена на естради, али што ти ја сада ово причам? Причам ти јер сам ја 3 месеца овде и нико ми није дошао, а ти си прва" - рекла је певачица.

Прочитајте још: "Пегла, оклагија, па песница у главу": Милан Калинић проговорио о "тешким временима" из детињства

- Нисам могла да верујем. То је он испричао његовој супрузи Гоци и зато је тражила да се то нађе у књизи. Међутим, Драшко Аћимовић ме позове поново јер је изашла Томина књига и ја пристанем да дођем због Томе. Када сам стигла, узела сам књигу, али није био део о Вери Матовић. Зашто? Чим није билла истина изнета, то мене више није занимало - рекла је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas