· · Komentari: 0

JEDINA VIDELA TOMU PRED SMRT: Pevačica rešila da sve ispriča javno, po želji njegove Goce, ali su to IZBACILI iz priče

Pevačica otkrila poslednje detalje susreta sa legendarnim pevačem

1663586477_toma.jpg

Vera Matović, gostujući u jednoj emisiji ispričala je sve druženju sa legendarnim pevačem Tomom Zdravkovićem sa kojim je bila veoma bliska. Kako je otkrila, Gordana Zdravković, imala je želju da upravo ona ispriča čitavu priču o pokojoj muzičkoj zvezdi:

Pročitajte još: "Beg u prirodu je najveći lek": Milica Todorović otkrila planove za budućnost

- Gocina je bila želja da to iznesem javno. Kada je trebala knjiga da se piše o Tomi, pozvao me je jedan novinar i rekao mi je ovako. Vera, supruga Tomina, Goca je poželela da ispriča priču o njemu i rekla je da posetim Veru Matović. Ja sam tom novinaru sve ispričala tom novinaru, ali evo i sad ću ponovo - rekla je pevačica u emisji "Sceniranje" i dodala:

- Toma i ja smo 1991. godine bili na televiziji Studija B. Pozvao nas je Draško Aćimović u jednu emisiju i pre toga smo ja i Toma radili manje-više. To je bilo u maju mesecu te 91. godine. Družili smo se i pevali, a Toma me je samo posmatrao. Nakon toga je krenuo svako na svoju stranu, mada ono što ja nisam znala je da je Toma nakon par dana završio u bolnici. Mesec dana pre njegove smrti, negde krajem avgusta, kad sam ponovo bila u Beogradu, moj suprug Raca mi je rekao da je Toma teško bolestan i da je na VMA. Istog trenutka sam pojurila u bolnicu, a usput sam kupila dve kese pune sitnica za pacijente i medicinske sestre - rekla je pevačica.

- Kada sam ušla tamo prišla sam sestrama i tražila Tomu, one su mi rekle da pričekam jer je na dijalizi. Kada je došao, rekao mi je: "Lutko moja, ajde uđi". Ušla sam, a on je legao na krevet i nastavio: "Pričali su mi i rekli su mi da si ti najbolja žena na estradi, ali što ti ja sada ovo pričam? Pričam ti jer sam ja 3 meseca ovde i niko mi nije došao, a ti si prva" - rekla je pevačica.

Pročitajte još: "Pegla, oklagija, pa pesnica u glavu": Milan Kalinić progovorio o "teškim vremenima" iz detinjstva

- Nisam mogla da verujem. To je on ispričao njegovoj supruzi Goci i zato je tražila da se to nađe u knjizi. Međutim, Draško Aćimović me pozove ponovo jer je izašla Tomina knjiga i ja pristanem da dođem zbog Tome. Kada sam stigla, uzela sam knjigu, ali nije bio deo o Veri Matović. Zašto? Čim nije billa istina izneta, to mene više nije zanimalo - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.