Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вики Миљковић напала такмичара због КИЛАЖЕ: Умешала се Марија Шерифовић - "Затуцани сте и неваспитани"

Марија Шерифовић сматра да је оно што је Вики рекла такмичару дискриминација

1707297850_1706946866_Foto-Printscreen-YouTube-Made-in-Serbia-65c34c3a42e32.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Маде ин Сербиа
Oglas

Такмичење "Звезде Гранда" пуно је изненађење, а жири који обожава међусобно да се прозива и свађа увек привлачи велику пажњу јавности. Ипак сада је Виолета Вики Миљковић успела да изнервира како своје колеге, тако и поједине кориснике друштвених мрежа.

Она се нашла на удару бројних корисника мрежа због њеног коментара на рачун килаже такмичара Омара Џефероског из Скопља, коме је рекла да мора да смрша или неће гласати за њега у наредном кругу такмичења

- Уколико не будеш смршао до следећег појављивања, круга или чега год... - рекла је Вики, док јој је Цеца поручила да "пусти човека".

- Чекај, пусти ти мене... Не може да се бави овим, да има оволико година колико има... - није одустајала Вики, а онда се умешала Марија Шерифовић која је рекла да је то што Миљковићка ради дискриминација.

- Не, то се не зове дискриминација. Марија, не може... Ја њему нисам рекла да мора да смрша 20 кила. Ја му нисам рекла да је дебео - бранила се Вики, а Марија је тад побеснела.

- То се у нормалној цивилизацији се тако не говори, знаш... Затуцани сте и неваспитани. Можда дечко има здравствени проблем, па не може да смрша. Није све у храни. Нисте у праву. Постоје начини да се то каже и спроведе у дело. Одвратан ти је начин. Вики, за то би у Америци ишла у затвор. Срећом, па нисмо тамо. Иди, врати се у оно твоје село, мајке ти. Водите је у село - беснела је Марија.

Миљковићева је Марији поручила да ју је увредила.

- Ти си вређала на националној фреквенцији, будало једна - узвратила је Марија.

Ово је јако изнервирало кориснике "Икса" (некадашњи Твитер), који су у коментарима жестоко извређали Вики - "То је ипак Вики (Виолета). Само име говори и ко је и шта је. Тако и прича, облачи се, понаша. Увек је била ограничена", Ово је грозно", "Ужас", "Прави је подварак, што би рекао покојни Видић! Простакуша", само су неки од коменатара.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas