Не бацајте петељке од ПАПРИКЕ: Могу вам користити као преукусан зачин
Искористите их на прави начин
Искористите их на прави начин
Ово јело је изузетно укусно, здраво и једноставно за припрему, а доноси богатство укуса и мириса.
Прескочите рерну, ово поврће пружа више хранљивих материја, антиоксиданата и здравствених предности када се једе сирово.
Љута јела могу изазвати непријатности као што су печење, знојење и чак сузе током јела, али за многе људе управо те реакције представљају главни ужитак и разлог зашто бирају јако зачињену храну -...
Откријте које то воће и поврће има више витамина Ц од цитруса. Бићете изненађени!
Комбинација сланине, сира и кулена даје овом јелу неодољив укус
Црвене паприке су у Србији синоним за јесен, када у њима уживамо на разне начине, а већ дуго постоји традиција припреме пеглане паприке за зимницу.
Коју боју паприке углавном бирате?
Лаган летњи ручак
Салате су одличан избор, јер су лагане и брзински се спремају. Такође можете да их служите и као прилог уз месо, а данас вам препоручујемо да испробате и овај рецепт