ЈЕДНОСТАВНО МАНАСТИРСКО ЈЕЛО НА ВОДИ: Укус традиције у сваком залогају
Ово лагано јело од парадајза и паприка долази из старих манастирских кухиња и преноси мудрост векова.
Ово лагано јело од парадајза и паприка долази из старих манастирских кухиња и преноси мудрост векова.
Идеја за данашњи посни ручак
Петровски пост, који се обележава у летњим месецима, прилика је да се тело и дух очисте уз једноставна и укусна посна јела
Постоје бројне укусне опције које ће задовољити и најпробирљивије укусе овог Првог маја
У данима поста, када тело и душа теже прочишћењу, припрема оброка добија посебан значај.
Припрема је једноставна, а укус незабораван
Купус може да буде део бројних посних рецепата
Припрема је једноставна, а све састојке можете веома повољно набавити
Како се прави посни мајонез?
Проја може да се спреми и на посни начин