JEDNOSTAVNO MANASTIRSKO JELO NA VODI: Ukus tradicije u svakom zalogaju
Ovo lagano jelo od paradajza i paprika dolazi iz starih manastirskih kuhinja i prenosi mudrost vekova.
Ovo lagano jelo od paradajza i paprika dolazi iz starih manastirskih kuhinja i prenosi mudrost vekova.
Ideja za današnji posni ručak
Petrovski post, koji se obeležava u letnjim mesecima, prilika je da se telo i duh očiste uz jednostavna i ukusna posna jela
Postoje brojne ukusne opcije koje će zadovoljiti i najprobirljivije ukuse ovog Prvog maja
U danima posta, kada telo i duša teže pročišćenju, priprema obroka dobija poseban značaj.
Priprema je jednostavna, a ukus nezaboravan
Kupus može da bude deo brojnih posnih recepata
Priprema je jednostavna, a sve sastojke možete veoma povoljno nabaviti
Kako se pravi posni majonez?
Proja može da se spremi i na posni način