
SAVET ISKUSNIH DOMAĆICA: Evo zbog čega nikada ne treba da perete TIGANJ vrućom vodom
Greška koju mnogi prave
Greška koju mnogi prave
Lepljenje hrane za tiganj dešava se i najiskusnijim domaćicama
Isprobajte ovaj način čišćenja zagorelog tiganja
I hladna pica može biti ukusna, ali ako se podgreje na pravi način.
Ne dozvoli da ti čišćenje bude sve na šta ćeš misliti vikendom
Keramičko posuđe popularno je po svojoj površini za kuvanje koja se ne lepi.
Često se pitamo, šta sa ostacima ulja?
Teflon tiganj ne smete prati žicom, niti zelenim delom na sunđeru!
Tokom leta je najvažnije da jedete sveže meso, ali i da pravilno koristite teflon tiganj.
Zove se burek, ali ne pravi se od kora. Ne peče se u rerni, ali može. Izgleda kao italijanska zatvorena pica, ali nema takav ukus. Ruski če burek podseća na mnogo jela, ali je poseban po izgledu i...