· · Коментари: 1
ЗАВЕРЕ

Америчка ДОКТОРКА тврди: ШИШМИШ са КОРОНОМ није купљен на пијаци, КОВИД је "побегао" из НАШЕ лабораторије!

Цензорска машинерија уклања интервју Џуди Мајковиц у којем тврди да је вирус корона проузрокован лошим сојем вакцина која је примњивана од 2013. до 2015. године.

1597911516_Depositphotos_378267018_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Џуди Ен Мајковиц је микробиолог, али не бави се више овим послом, јер је дискредитована 2011, захваљујући хапшењу без доказа. Поново је "подигла прашину" када је дала интервју којим ставља под сумњу многе тврдње у вези са актуелном пандемијом.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

Наравно, одмах су се јавили цензори да овај интервју уклоне са друштвених мрежа, зато што су у питању "лажне вести". Ако укуцате њено име на "Гугл" углавном ће вам изаћи демантији њених тврдњи, а саму изјаву теже ћете пронаћи.

Џуди је врхунски стручњак, са одличним искуством у најбољим лабораторијама.

Ко је Џуди?

Дипломирала је 1980. године хемију на Универзитету Вирџинија. Радила је у лабораторији "Апџон Фармасјутикалс" у Мичигену док 1987. није отишла након спора у вези са производњом говеђег хормона раста. Наредне године запослила се као лабораторијски техничар у Националном институту за рак  у Фредерику, Мериленд. Докторирала је биохемију на Универзитету "Џорџ Вашингтон". Маја 2001. године је прешла у "Eli Genx Biosciences", компанију за развој лекова у Санта Барбари. Године 2006. постала је директор за истраживање Института "Вајтмор Питерсон" у Лас Вегасу, и 2009. објавила је рад због којег је отпуштена две године касније.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Џуди Ен Мајковиц је врхунски стручњак Фото: Треће око

Џуди је сматрала да се узрок синдрома хроничног умора крије у ретровирусу XМРВX, који изазива леукемију код мишева. Међутим, оптужена је да налази нису били адекватни, због контаминираности узорака, што је касније и сама признала.

Прочитајте још: НИЈЕ КАКО СЕ МИСЛИЛО! Корона вирус претвара људске ћелије у ЗОМБИЈЕ који пуштају изданке и шире се по целом телу (ФОТО)

Ухапшена је и ослобођена
Ухапшена је 8. новембра 2011. године и била у притвору пет дана, због оптужбе института да је украла лабораторијске белешке, рачунар и други материјал. Адвокат је успео да је ослободи, и после преговора са бившим послодавцима, неке лабораторијске белешке су јој враћене, а окружни тужилац је одбацио кривичне пријаве.

Мајковиц је постала активиста против присилне вакцинације, тврдећи да су "ретровируси контаминирали 30 одсто вакцина". Овим је њена каријера научника  запечаћена.

Интервју је запечатио њену каријеру.

У мају ове године дала поменути интервју, у којем је изјавила да не верује да је за спречавање ширења ковида-19 потребна вакцина, и да је коронавирус "проузрокован лошим сојем вакцине против грипа која је кружила између 2013. и 2015". Овај видео-запис, под називом "Пандемија - први део" "ЈуТјуб" је више пута уклањао, позивајући се на правила заједнице, а касније су "Вимео" и "Фејсбук" слично поступили.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Шта је спорно у овом интервју?

Њене тврдње су одломак из филма "Пандемија".

"Ниједна од ових тврдњи није тачна. Видео је одломак из будућег филма "Пандемија", који обећава "разоткривање научне и политичке елите која управља преваром која је наш глобални здравствени систем".

Прочитајте још: У РУСИЈИ се штите од КОРОНЕ леком који кошта 150 ДИНАРА

Нобеловац Лик Монтаније Фото: Треће око
Не постоји вакцина против короне, може да буде само сезонска.

Што се вакцинације против короне тиче, Мајковиц тврди да не "постоји вакцина против РНК вируса која делује". "Многе вакцине које делују против РНК вируса налазе се на тржишту, укључујући оне против грипа, богиња, заушки, беснила, жуте грознице и еболе" - каже аутор.

Зависи шта подразумевате под тим да "делује". Ако "деловање" подразумева краткорочну заштиту од, рецимо, малих богиња или грипа која, притом, није стопостотна - онда делују. Ипак, др Мајковиц тврди да није генерално против вакцинације, јер је њен посао развој имунотерапије, а вакцине су управо то: имунотерапија.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Она тврди исто што и Лик Монтањије, нобеловац који је открио вирус сиде: да је вирусом САРС-ЦоВ-2 манипулисано.

Зашто је страдала Италија?
"Италија има веома старо и болесно становништво. Они су почетком 2019. године добили непроверени нови облик вакцине против грипа који је имао четири различита соја, укључујући високо патогени Х1Н1. Та вакцина је узгајана у ћелијској линији, псећој ћелијској линији. Пси имају пуно коронавируса", тврди Мајковиц.
Нико није купио шишмиша, вирус је убрзано еволуирао!

"Овом породицом вируса се манипулише и проучава се у лабораторији са животињама, и то је оно што је пуштено, било намерно или не. То се не може природно појавити. Неко није отишао на пијацу, купио шишмиша, вирус није скочио директно на људе. То није тако. То је убрзана еволуција вируса. Да је то била природна појава, трајало би до 800 година", каже Мајковиц.

Вирус је изашао из лабораторије Америчког медицинског центра у Вухану, а створен је у Северној Каролини.

И за наредно тврдњу речено је исто, да "нема доказа": "Сигурна сам да се то десило између лабораторија у Северној Каролини, Форт Детрика (центар за биолошко оружје), Америчког медицинског истраживачког института за заразне болести и лабораторија у Вухану".

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

Критичарима се не допада и што је др Мајковиц осудила затварање плажа у САД, јер сматра да лековити микроби живе у океану у сланој води. Наравно, једини одговор цензора је - "нема доказа".

Филм "Пандемија"

Документарни филм “Пандемија”, који је продуцирао Мики Билис, који је још учествовао у снимању документараца “Берни или Баст” и “Никад Хилари” у време председничке кампање 2016. године.

Аргументи докторке Мајковиц захваљујући тим документарцима почели су да се преливају у стварност, када је изнела потпуно неутемељену тврдњу да ношење заштитне маске може активирати вирус који се налази у свима нама и који се може прености са људи на људе.

Јутјуб и Фејсбук су са своје платформе већ обрисали филм “Пандемија”, јер шири лажне вести о коронавирусу, али исечци из тог документарца и даље настављају да круже. Редуцирању садржаја приступио је и Твитер који на све објаве где се спомиње докторка Џуди Миковиц ставља ознаку “небезбедно”.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.